Bungie ontwerpt speciaal Destiny-shirt ten behoeve van noodhulp Nepal

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat een aardbeving gigantische schade heeft aangericht in Nepal. Zowel burgers als bedrijven over de hele wereld dragen hun steentje bij en ook Destiny-ontwikkelaar Bungie wilde niet ontbreken. Daarom heeft het een speciaal T-shirt ontwikkeld ten behoeve van de noodhulp in Nepal.

Het T-shirt toont hoe de drie klassen uit Destiny (Hunter, Warlock en Titan) zich vreedzaam verzamelen rond de Nepalese vlag. Op de achtergrond zien we het Himalaya-gebergte en een mysterieuze Traveller orb. Bij aankoop van een shirt ontvang je tevens een exclusief shader en embleem voor in Destiny.

Het T-shirt kost 25 dollar en alle winst die Bungie maakt met de verkoop, wordt direct gedoneerd aan het noodfonds voor Nepal. Vrijdag liet Bungie al weten dat reeds 1000 mensen het shirt gekocht hadden en sindsdien hebben nog meer mensen interesse getoond, dus Destiny-spelers hebben tezamen al een flinke bijdrage geleverd aan de noodhulp.

Het enige nadeel is dat verzending naar Nederland nogal prijzig is: inclusief verzendkosten ben je 40,54 dollar kwijt, wat neerkomt op ruim 36 euro. Aan de andere kant steun je met dat bedrag wel de noodhulp in Nepal én je houdt er een vet shirt aan over, dus dat is een win-winsituatie.

Het T-shirt is te koop in de Bungie Store.

  1.   
    Connorkill's avatar

    Mooi gebaar, in dit geval mag dlc wel een flink prijskaartje hebben.

  2.   
    Jeroenvk94's avatar

    Kan ik met iDeal betalen? :p

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Aan de andere kant steun je met dat bedrag wel de noodhulp in Nepal én je houdt er een vet shirt aan over, dus dat is een win-winsituatie.

    Dat is niet helemaal waar, $25 dollar gaat naar Nepal. Ik weet niet precies hoe het zit met invoerrechten, maar ook hier moet je extra over betalen en de verzendkosten. Kortom, van die $40,54 gaat er $25 naar Nepal de overige $15,54 gaat naar het bedrijf wat het jou bezorgd + belastingen.

    Ik weet ook niet precies of je ook BTW over deze t-shirt betaald, want dan gaat er nog minder naar Nepal.