GN Lunchtip: GTA is hilarisch met ‘Drunk on demand’ mod


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Van moorden word je dorstig en dus is het in GTA 5 mogelijk om een paar (of heel veel…) biertjes achterover te slaan. Na een paar glazen alcohol wordt je personage al aardig dronken en begint hij te zwalken, maar je moet dus wel eerst een bar bezoeken voordat je lallend over straat kan. Daarom vroeg een gamer genaamd ‘sakratt’ zich af: hoe zou GTA 5 eruitzien als je op elk gewenst moment dronken kon worden?

Om antwoord te zoeken op deze vraag ontwierp sakratt de mod Ragdoll/Limp On Demand. Deze maakt het mogelijk om met één druk op de knop zo dronken als een tor te worden. Dat dit zorgt voor hilarische situaties, is te zien in onderstaande compilatie.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Flubberende buikjes in UFC

Eet smakelijk!

 1.   
  Tom's avatar

  Hahaha, heerlijk! Zitten echt een aantal prachtige random ragdolls in.

 2.   
  Musicman88's avatar

  Awesome, nieuwe videokaart net in de pc gezet. Nu kan alles op ultra draaien….. 😀 😀

 3.   
  Fabianb's avatar

  Zitten inderdaad best wel mooie tussen. 😀

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Voor 5 min is dit grappig dan is de lol er weer vanaf, alleen maar irritant als je de hele tijd valt.

 5.   
  Sa.'s avatar

  Omg, de video is dus gewoon verwijderd. Waarschijnlijk omdat het alcohol gebruik ‘promotte’. “Commercieel misleidende inhoud”