Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Guitar Hero Live Introducing The Guitar Controller

Guitar Hero Live komt later dit jaar uit en hoewel er nog weinig bekend is, wordt in deze video de controller, ofwel de gitaar, onthuld. De features worden uitgelegd en we zien het apparaat van dichtbij.

 1.   
  gamefreak1992's avatar

  Ziet er tof uit, ben benieuwd of het inderdaad zoveel verschil maakt

 2.   
  Don-Enbasso's avatar

  Ik kwam inderdaad nooit verder dan medium, op het moment dat ik moest gaan schuiven met mijn vingers hield het op. Dit is een welkome verandering.

 3.   
  UncreatedKoen's avatar

  Ik vind het sws wel een goede verandering. Ziet er meer uit dat je echt akkoorden speelt ipv knopjes alleen maar aan het rammen bent. Vind het helaas jammer dat ze niet ook 6 knoppen verder naar beneden hebben gemaakt voor gitaar solo’s..

 4.   
  Rivado's avatar

  Ik vind dit erg teleurstellend nieuws! Ik speel Guitar Hero vanaf GH3, heb verder 4 gitaren, 3 microfoons en een drumstel. Ik kan vrijwel alle nummers spelen op expert en heb al mijn GH spellen helemaal kapot gespeeld, sterker nog ik speel het nog steeds geregeld. Toen ik hoorde dat er een nieuwe GH op next gen zou komen was in erg enthousiast! Nu ik erachter ben gekomen dat ik al die spullen opnieuw moet kopen vind ik dat erg teleurstellend. Ook vind ik het jammer dat ik waarschijnlijk het spel weer opnieuw moet gaan leren, maar hier sta ik op zich voor open. Klopt het dat er geen drumstel meer in deze GH zit? Ook dit zou ik erg jammer vinden!

 5.   
  Tom's avatar

  Guitar Hero Live maakt volgens mij geen gebruik van drums of zang, Rock Band 4 zou daarentegen wel alle oude instrumenten ondersteunen. Misschien tijd om dan toch over te stappen?

 6.   
  Rivado's avatar

  Tom schreef, "Guitar Hero Live maakt volgens mij geen gebruik van drums of zang, Rock Band 4 zou daarentegen wel alle oude instrumenten ondersteunen. Misschien tijd om dan toch over te stappen? "

  Ik denk dat het daar tijd voor gaat worden ja!