Help ons met het verzamelen van toffe livestream-momenten voor GamersNET ReLive!


Afgelopen vrijdag was er al de mogelijkheid om kennis te maken met het eerste probeersel van GamersNET ReLive! In deze nieuwe videoreeks willen we met regelmaat de leukste momenten van onze livestreams op Twitch uitlichten in een vlotte montage. Dat kunnen we echter niet alleen…

Het verzamelen van de leukste fragmentjes uit onze (minimaal) vijf livestreams per week kan namelijk moeilijk zijn. Elke week generen we al bijna tientallen uren video-content en het blijft lastig voor één iemand om alle hoogtepunten bij te houden.

Daarom introduceren we nu de Hoogtepunten-hotline voor GamersNET ReLIVE (ook te vinden op bit.ly/GNReLive). In dit gloednieuwe topic kun je ten alle tijden je suggesties voor GamersNET ReLive aandragen!

Gezamenlijk met het warme bad dat GamersNET heet, maken we zo een mooie selectie van de leukste belevingen op onze livestreams. Bezoekers en kijkers wiens gesuggereerde fragmenten uiteindelijk gekozen worden, worden uiteraard netjes vermeld in de volgende GamersNET ReLive. Heb je recentelijk een aantal favoriete momentjes lang zien komen? Lever ze dan vooral aan in het topic en wie weet zie je die hoogtepunten (en jouw naam) vereeuwigd worden in eerstvolgende ReLive-video van GamersNET!

NB: Met de komst van GamersNET ReLive stopt het verschijnen van Friday Night Live in totaliteit op YouTube en hier op GamersNET. Wil je de volledige vrijdagse livestream toch nog terugzien, dan kan dit tot twee weken na de uitzending via het GamersNET Twitch-kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren