DiRT Rally racet zonder aankondiging Steam Early Access op

Die zagen we niet aankomen: zo maar een nieuwe game in de DiRT-franchise te vinden op Steam. Weliswaar gaat het momenteel om een Early Acces titel, maar de game is zonder aankondiging meteen speelbaar vanaf vandaag. Uitgever Codemasters is er niet bepaald concreet in, maar het is vooralsnog onduidelijk of dit nieuwe DiRT Rally daadwerkelijk het eerdergenoemde DiRT 4 is.

Duidelijk is wel weer dat Codemasters met DiRT Rally terug wil naar de tijd van rally-simulatie. Geen Gymkhana-troeven met Ken Block zoals in DiRT 2 en 3, maar gewoon pure rally-fun. Liefhebbers van de echte rally’s in DiRT zullen dus ongetwijfeld tevreden zijn gesteld, wetende dat met Early Access het ook de bedoeling is dat zij inspraak mogen hebben op het uiteindelijke product.

Momenteel staat DiRT Rally niet gepland voor de consoles. Codemasters focust zich met name op het ontwikkelen van de game samen met de fans gedurende Early Access. Als er later animo blijkt voor eventuele ports zal die focus dan ongetwijfeld verschuiven naar de nieuwe generatie consoles.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    3333/3333's avatar

    Deze maand GTA V, volgende maand Project Cars en daarna in juni F1 2015.

    Ik sla deze Early Acces lekker over.

  2.   
    gamepower's avatar

    jammer enkel op PC , maar ik zit al een tijdje te wachten op een pure rallygame

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Vet dat het al te spelen is maar ik mag geen dingen in early access kopen van mezelf dus ik wacht wel geduldig af tot ze de hele game uitbrengen

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Ziet er heerlijk uit, eindelijk weer rally! Nu hopen op een versie voor de consoles.

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    Erik Rommel schreef, "Deze maand GTA V, volgende maand Project Cars en daarna in juni F1 2015.
    Ik sla deze Early Acces lekker over. "

    Ik ben wel in voor een goede rally game, maar de naam Codemasters bevalt me niet zo goed. Je kunt het beste op Project Cars wachten, die komt inderdaad volgende maand uit. Maar voor zover ik weet zit er geen rally in Project cars, pff twijfel geval hoor!

  6.   
    GBA43's avatar

    Dacht dat het nieuwtje nog niet op GN stond, jullie waren me blijkbaar al voor 😛

    On: Heb hier tijden op moeten wachten ben zoo blij dat er eindelijk weer een échte rally gerichte game uitkomt.