Dromen worden werkelijkheid: GTA 5 dankzij mod nu katsimulator

Gisteren berichtten we jullie al over Script Hook V, een mod waarmee je bestaande objecten en functies op jouw eigen manier kunt implementeren in GTA 5. Destijds zagen we hoe iemand deze mod gebruikte om met een koe op een motorfiets te rijden, maar inmiddels zijn gamers nog een stapje verder gegaan.

In onderstaande video zien we hoe een YouTuber genaamd AlejandroToresBlade de mod gebruikt om in zo’n beetje elk denkbaar dier te veranderen. Hij transformeert zijn personage bijvoorbeeld in een kat en laten we eerlijk wezen: hebben we ons niet allemaal weleens afgevraagd hoe het zou voelen om een kat te zijn? Alejandro slaagt er zelfs in om het gedaante van een vogel aan te nemen, waarna hij onbezonnen over de straten van Los Santos vliegt.


Script Hook V kan ook gebruikt worden om elementen van de wereld aan te passen, waaronder de physics en wapens. Check deze YouTube-video voor meer informatie.

 1.   
  D_Dog's avatar

  cats <3

 2.   
  swklijn1's avatar

  Dit komt gewoon van die rare shit die je kan vinden in de bergen om zo’n beest te worden, alleen verandert in een mod… Heel goed zelf bedacht! #Sarcasm.

 3.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Eindelijk een reden voor mij om de game te kopen 😆

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Die kat enzo is wel grappig op zich maar die vogel vind ik vet, gewoon door de stad heen vliegen 😆