Feministen spelen GTA 5

GTA 5 is er al meermaals om bekritiseerd vrouwonvriendelijk te zijn en dit was vorig jaar voor een Australische winkelketen zelfs reden om het spel uit de schappen te halen. Wanneer een winkelketen GTA 5 al te vrouwonvriendelijk vindt, wat gebeurt er dan wanneer je de game laat spelen door een groep feministen?

Het antwoord op deze vraag kun je al raden: ze zijn niet erg enthousiast over de game. Hoewel enkelen aangeven sommige aspecten van het spel nog wel vermakelijk te vinden, zijn de meesten absoluut niet te spreken over wat ze zien. Wat vooral opvalt, is dat het doodschieten van onschuldige burgers weinig sterke emoties oproept bij de dames, terwijl het aanraken van een stripper in de stripclub door hen allemaal als misselijkmakend en ethisch verwerpelijk wordt beschouwd.

Benieuwd hoe de eerste ervaring met GTA 5 is verlopen voor de dames? Check dan onderstaande video.

 1.   
  Throbert's avatar

  walgelijk die feministen. Zeiken om elk klein beetje. GTA V is gewoon de real world, alleen dan in een videogame. Strippers bestaan ook hoor wijfies, en dat doen vrouwen allemaal zelf, dus dat heb je aan jezelf te danken, niet de mannen.

 2.   
  bjorntukkertje's avatar

  Ik vind best goed dat vrouwen en mannen gelijk moeten zijn, maar deze meiden draaien gewoon door, dit is een spel waar je gewoon je ding kan doen, er zit geen politieke reden achter ofzo, dus ik vind dat die vrouwen gewoon even een leven moeten zoeken

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Ik ben het helemaal met ze eens voor welk door ze staan; alle mannen en vrouwen gelijk, maar op nou een videospel te bekritiseren op zulke punten… Een videospel is niet echt, dus waarom daar dan wel zo op reageren.

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Dat je in GTA Online als vrouwelijke personage mannelijke npc’s in hun blote piemel kunt doodslaan of neerschieten, is heel normaal. Een stripper aanraken als mannelijke personage, gaat te ver.

 5.   
  dav1d's avatar

  Vind het zelf vooral stom dat ze niet zien dat echt OVERAL veel tijd in is gaan steken. Niet alleen in het modellen van vrouwen hun borsten. Daarnaast speel ik veel GTAV, maar vind ik de stripclubs en prostituees totaal niet interessant. Wat erg dat ze alleen daar op kunnen focussen.

 6.   
  420blazeit's avatar

  Feminazis met hun first world problems… diepe zucht.

 7.   
  D_Dog's avatar

  Ik hoor alleen maar gemekker. Waren dat nou echt feministen of een stel schapen? I don’t know the difference. 😕

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Hopelijk zijn er niet al te veel mensen die dit soort figuren nog serieus nemen. Ze hebben het altijd over gelijkheid, maar blijkbaar vergeten ze dat je in ongeveer alle missies mannen overhoop moet schieten

 9.   
  3333/3333's avatar

  Mensen die zich druk maken over wat er in een game gebeurt zijn per definitie zielig. Of het nu feministen zijn bij GTA of politiek correct goedvolk bij Manhunt/Mortal Kombat/Hatred/Carmagedon etc.

  Het is een spelletje, get the fuck over it.

 10.   
  Iceviper_9's avatar

  hahaha If I kill her I can get my money back !

 11.   
  Gajes859's avatar

  Lekker belangrijk van die gasten er van vinden. Als we ons nou eens richten op de doelgroep, dwz degene die dit een leuk spel vindt, en de rest negeren dan zijn we al een heel eind.
  Mijn ouders vinden het ook maar niks, boeien…
  😳