Jason Voorhees vanaf mei beschikbaar in Mortal Kombat X

Jason Voorhees, de griezelige moordenaar uit de Friday the 13th-filmserie, wordt volgende maand toegevoegd aan Mortal Kombat X. Dat maakte ontwikkelaar NetherRealm Studios bekend tijdens een livestream.

Gameplay van Voorhees zal op 4 mei voor het eerst getoond worden in een Kombat Kast livestream. Een dag later kunnen bezitters van het Kombat Pack het personage al downloaden; de rest van de wereld moet dan nog een weekje geduld hebben. Hoeveel Voorhees zal kosten voor mensen zonder Kombat Pack, is nog niet bekend.

 1.   
  gamepower's avatar

  ik heb momenteel nog erg druk om elke karakter grondig te bestuderen, maar tegen Jason zeg ik geen nee tegen….laat maar komen, ik heb vooral het sch**t dat dit DLC is die al op de BR staat, maar ja iedereen doet het en wij pikken het , waarom zou NHS het dan niet mogen

 2.   
  GENERAL_DS's avatar

  Door GamersNET ben ik echt MKX fan geworden ๐Ÿ™‚ straks lekker spelen op GNHQ. Zal is even kijken of deze character gekocht moet worden als hij er is.

 3.   
  gamepower's avatar

  GENERAL_DS schreef, "Door GamersNET ben ik echt MKX fan geworden ๐Ÿ™‚ straks lekker spelen op GNHQ. Zal is even kijken of deze character gekocht moet worden als hij er is. "

  je kunt nu al het pakket kopen in de store… voor 4 characters en een hoop skin’s betaal je 29.99 euro, maar ik denk dat ze ook los verkocht zullen worden , maar daar staan geen prijzen van.

 4.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  gamepower schreef, "

  ”GENERAL_DS” schreef, "Door GamersNET ben ik echt MKX fan geworden ๐Ÿ™‚ straks lekker spelen op GNHQ. Zal is even kijken of deze character gekocht moet worden als hij er is. "

  je kunt nu al het pakket kopen in de store… voor 4 characters en een hoop skin’s betaal je 29.99 euro, maar ik denk dat ze ook los verkocht zullen worden , maar daar staan geen prijzen van."

  Ziek duur, 30 euro is echt superveel geld voor een paar characters met skins.

 5.   
  DeAdSeYe's avatar

  Zo’n personages als Jason Voorhees vindt ik niet bij Mortal Kombat passen. Ik heb vroeger de films plat gekeken en de oudere games gespeeld. Ik blijf en zal altijd fan blijven van de oudere type Mortal Kombat. Alhoewel Mortal Kombat X best vet is, mogen mij die personages uit andere films, series en games gestolen worden.

  Ik zie wel graag nieuwe Mortal Kombat personages zoals Cassie Cage, D’Vorah, Ferra/Torr maar geen personages uit andere films, series of games.

  Gelukkig heb ik helemaal niks betaald voor de Kombat pack! ๐Ÿ™‚

  Ben wel aan het twijfelen om Goro te kopen, dat is toch wel een must have voor Mortal Kombat games. ๐Ÿ™„