Skyrim dit weekend gratis te downloaden via Steam

Heb jij The Elder Scrolls V: Skyrim nog steeds niet gespeeld? Ga je dan eerst diep schamen en breng vervolgens als de wiedeweerga een bezoekje aan Steam, want de game is daar het hele weekend gratis te spelen.

Raak je verslingerd aan de besneeuwde wereld en wil je deze ook na dit weekend nog verkennen? Dan kun je Skyrim tijdelijk aanschaffen voor het lachwekkend lage bedrag van 3,74 euro. Inderdaad: dat zijn weinig euro’s voor in potentie honderden uren speelplezier. Deze aanbieding eindigt maandag 27 april, dus wees er snel bij.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Dit is voor mij het einde van Skyrim. Deze actie is namelijk een soort viering dat modders nu geld voor mods kan vragen. Nu zijn heel veel mods betaald.

  Ben niet vies om geld uit te geven en support sommige mods, maar ik ga geen 30 cent tot een euro per item betalen. Veel mods vindt ik het geld niet waard. Kortom, het einde van Skyrim voor mij, of ik gebruik nog alleen de Nexus mod site en geen steamworkshop meer.

  Je kunt gelukkig ook een refund aanvragen wanneer een mod niet werkt of niet voldoet aan je verwachtingen. Maar Valve kennende zal hier ook een addertje onder het gras zitten.

 2.   
  gatemaster64's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Dit is voor mij het einde van Skyrim. Deze actie is namelijk een soort viering dat modders nu geld voor mods kan vragen. Nu zijn heel veel mods betaald.
  Ben niet vies om geld uit te geven en support sommige mods, maar ik ga geen 30 cent tot een euro per item betalen. Veel mods vindt ik het geld niet waard. Kortom, het einde van Skyrim voor mij, of ik gebruik nog alleen de Nexus mod site en geen steamworkshop meer.
  Je kunt gelukkig ook een refund aanvragen wanneer een mod niet werkt of niet voldoet aan je verwachtingen. Maar Valve kennende zal hier ook een addertje onder het gras zitten. "

  Wees maar niet bang, valve zal straks heus wel weer stoppen met deze actie.
  ze krijgen heel veel negatieve reacties en die gaan niet ongemerkt.

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Daar was ik niet van op de hoogte. Zo’n systeem als CS Go vindt ik juist wel weer leuk. Geteste community levels die je vervolgens kunt kopen om ranked te spelen. Hetzelfde met Dota 2 items die gemaakt zijn door de community. Mensen kunnen er op voten en Valve brengt uiteindelijk die items uit. Een deel van het geld gaat dan ook naar de maker van de item.

  Rechtstreeks van modder vindt ik weer ander verhaal, niet getest door de developer of wat dan ook. Dan moet steam een soort van pakket aanbieden waar bijvoorbeeld de meest populaire mods inzitten die ook door de developer is getest. Deel van dat geld wordt dan ook verdeeld onder de modders.

 4.   
  Dark_Phoenix's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Daar was ik niet van op de hoogte. Zo’n systeem als CS Go vindt ik juist wel weer leuk. Geteste community levels die je vervolgens kunt kopen om ranked te spelen. Hetzelfde met Dota 2 items die gemaakt zijn door de community. Mensen kunnen er op voten en Valve brengt uiteindelijk die items uit. Een deel van het geld gaat dan ook naar de maker van de item.
  Rechtstreeks van modder vindt ik weer ander verhaal, niet getest door de developer of wat dan ook. Dan moet steam een soort van pakket aanbieden waar bijvoorbeeld de meest populaire mods inzitten die ook door de developer is getest. Deel van dat geld wordt dan ook verdeeld onder de modders. "

  Je kan een petitie tekenen tegen betaalde mods op steam workshop. Nexus bepaalde mods zijn ook verdwenen omdat ze op steamworkshop hebben gezet voor een prijs. Maar ik wil wel duidelijk maken dat niet alle mods worden verkocht op steamworkshop er zijn nog steeds zat gratis mods. Dat gaat niet veranderen. Maar de maker van de mods kan dat nu wel veranderen. https://www.change.org/p/valve-remove-the-paid-content-of-the-steam-workshop?tk=50IYJ3K7sMDdU4CS_G9_ypi-SJZVn_aCcW_ytzUMSMg&utm_source=petition_update&utm_medium=email

 5.   
  Iceviper_9's avatar

  ja ik moet me schamen. heb skyrim ooit op steam gekocht voor 3.74 maar tot heden nog nooit gespeeld. dat mijn laptop kapot is heeft hier veel mee te maken.. tja sparen voor een nieuwe en dan game heujj.