LittleBigPlanet-remake van Five Nights at Feddy’s is angstaanjagend goed

We blijven ons verbazen over wat er mogelijk is in LittleBigPlanet 3. Neem nu de meest recente creatie van levelbouwer ‘TheLittleBigPlanetShow’. Hij slaagde erin om Five Nights at Freddy’s 3, één van de engste horrorgames van het afgelopen jaar, na te bouwen in LittleBigPlanet 3.

We hebben het hier dus niet over een simpel level dat is aangekleed als de game; alle functionaliteiten die je kent uit Five Nights at Freddy’s 3, zitten ook in dit level. Het bevat dus werkende beveiligingscamera’s, een digitale klok en zelfs een ventilatiesysteem! Ook de audio klopt perfect, met onder andere geluiden van huilende kinderen. Eigenlijk is deze LittleBigPlanet-versie zelfs beter dan de originele game, want je kunt dit level spelen met maximaal vier personen! Dat maakt het toch al een stuk minder eng.

Je kunt het level vinden op lbp.me of opzoeken in LittleBigPlanet 3. De twee onderstaande video’s geven alvast een goed beeld van wat je kunt verwachten.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Ik zelf speel het spel eigenlijk weinig, helaas, want als ik het speel dan is het super leuk. Nu ook weer ga ik het dan maar toch proberen, want ben erg benieuwd naar deze remake.