Maker Assassin’s Creed onthult nieuwe game Ancestors: The Humankind Odyssey

Ancestors: The Humankind Odyssey is de nieuwe game van Assassin’s Creed-maker Patrice Desilets. Desilets onthulde tijdens een persbijeenkomst deze game van zijn eigen indie-studio Panache Digital Games. Tijdens de presentatie werd een trailer getoond, die vooral bestond uit een opsomming van de grootste gebeurtenissen uit de geschiedenis van de mensheid. Van recente, wetenschappelijke ontdekkingen (het Higgsboson) en de kruisvaarders tot en met de eerste kleitabletten en de eerste gereedschappen die de mensheid ooit heeft gemaakt.

De game heeft als pakkende ondertitel: the greatest journey of all, our own. En daar moeten we het vooralsnog mee doen, want de ontwikkeling van Ancestors: The Humankind Odyssey is nog in een pril stadium. Panache Digital Games zoekt nog ontwikkelaars om dit project verder te ontwikkelen. Concrete gameplay zal dus nog wel even op zich laten wachten.

Wel weten we dat de Ancestors: The Humankind Odyssey een episodische aanpak zal krijgen en een third-person action-adventure survivalgame. Iedere episode laat je de grootste gebeurtenissen van de mensheid opnieuw beleven, met een documentaire-achtige inslag.

 1.   
  Ralph P Scene's avatar

  Met andere woorden je ziet steeds stukken uit de geschiedenis? Van de oertijd tot nu?

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik heb geen idee wat ik me hier bij moet voorstellen. Laat maar komen 😛

 3.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  Oh my, is dit die game die jaaaaaren geleden geteased werd? Ik weet nog wel dat ik onwijs enthousiast was toen de plagen voorbij kwamen. Het zou wel echt geweldig nieuws zijn als ze dit weer op hebben gepakt.