Bethesda’s E3-uitnodiging toont Doom, Wolfenstein en Dishonored… maar geen Fallout

Dit jaar organiseert Bethesda zijn eerste eigen E3-persconferentie en dat kan maar één ding betekenen: de uitgever heeft veel te vertellen. We weten al dat we nieuwe beelden te zien krijgen van Doom 4 en naar verluidt is ook Dishonored 2 aanwezig, maar rond Fallout blijft het nog angstvallig stil.

De E3-uitnodiging die Bethesda vrijdag verstuurde naar pers, belooft ook niet veel goeds. Op de foto zien we onder andere BJ Blazcowicz uit Wolfenstein, een Cyberdemon uit Doom, The Evil Withins Sebastian, enkele The Elder Scrolls Online-personages en een Tallboy uit Dishonored. Wie mist er in dit plaatje Inderdaad: de Vault Boy!

Betekent dit dat Fallout 4 niet zijn opwachting zal maken op de presentatie? Of wil Bethesda deze game als verrassing onthullen? Op 14 juni weten we het.

  1.   
    Mjolnir's avatar

    Yeah, nieuwe Doom! Toppie 🙂

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Waarom zouden ze hun aankondiging verraden op de uitnodiging?

  3.   
    Sa.'s avatar

    Áls Fallout wordt aangekondigd, dan zouden ze dat zeker niet op de uitnodiging zetten. Dit soort games staan bijna garant voor leaks.

  4.   
    Danielle.k's avatar

    Laten er hopen dat het als een verassing komt, als het op het plaatje had gestaan was het niet echt een dikke verassing.

    Menig gamer kijkt enorm uit naar een nieuwe Fallout en het mooiste is als ze tijdens de e3 iedereen die het niet verwacht enorm laten verbazen, dit zelfde had ik jaren geleden tijdens de Nintendo presentatie toen ineens het deuntje kwam van een nieuwe Donkey Kong Country.

  5.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik kijk zeker uit naar deze persconferentie, maar hopelijk wordt het niet zoals de Konami persconferentie van E3 2010, in een treurig zaaltje waar een gekke Japanse dude een beetje zit te lullen. Maar Bethesda kennende, zal dit zeker niet het geval zijn.

    Ik hoop zelf dat er een nieuwe Wolfenstein wordt aangekondigd. Volgende maand verschijnt The Old Blood, maar ik wil meer! Ook hoop ik meer details rondom de Doom (4) beta, misschien een Dishonored 2 en waarschijnlijk wordt er gewoon een nieuwe Fallout game aangekondigd. 🙂

  6.   
    Carcass's avatar

    Ik ga er toch echt van uit dat ze hem aankondigen!

  7.   
    EpicSoftworks's avatar

    Todd, mijn game-nerd maat, why? Nja, ik had het ergens wel verwacht dat ze nog geen Fallout zouden aankondigen. Dit wordt echt wel een top game. Fallout fans, just wait a ‘lil longer. En toch zegt iets in me dat we snel iets gaan horen van de nieuwe Fallout. Hier zijn ze zoiezo al heel lang mee bezig!

    Van de rest van de games krijg ik geen vlinders in de buik, ik ben meer van de Morrowind, Oblivion en Skyrim. En Fallout… Fallout 1 en 2, no need to say more my love. Fallout 3? Pure gold! Dus een nieuwe Fallout? Kom maar op!

  8.   
    Gajes859's avatar

    Ik vind deze drie games anders heel goed nieuws !