GTA 5 nu echte moordsimulator dankzij virtual reality

Grand Theft Auto 5 is er vaak van beschuldigd een moordsimulator te zijn. Wij roepen dan: “hoe realistisch is een simulator die je bestuurt met twee pookjes en een paar knoppen?” Nu gaat dit argument echter niet meer op, want dankzij de magie van virtual reality is GTA 5 nu angstaanjagend realistisch geworden.

Dankzij een speciale installatie, die de “Virtuix Omni” wordt genoemd, bestuur je de game net als in het echt. Door te rennen op de loopband kun je bewegen in de spelwereld en speciale sensoren in het wapen staan je toe om angstaanjagend realistisch te schieten.

Je kunt de Virtuix Omni zelf aanschaffen voor 699 dollar. Benieuwd hoe GTA 5 eruitziet met deze prijzige gadget? Check dan onderstaande video.

 1.   
  fdennis's avatar

  Zeer handige gadget voor de ” nerds ” die door teveel gamen niet bewegen.

 2.   
  Sa.'s avatar

  To be honest, dit ziet er wel echt ontzettend vet uit! Niet voor de hardcore gamer, maar voor in game hallen en beurzen is het wel echt awesome om een keertje te doen! ๐Ÿ™‚

 3.   
  david aeg's avatar

  ik vraag me alleen af hoe hij daarmee de auto kon besturen lijkte in ieder geval niet makkelijk

 4.   
  bjorntukkertje's avatar

  Ziet er mega ver uit, maar niemand gaat dit kopen want gamers zitten stil en zijn lui xD ik hen geen zin om urenlang te staan en dit doen, dan pak in liever mijn controller/toetsenbord en ga dan gamen

 5.   
  assassinkarsten's avatar

  dat is staat op mijn verlanglijstje ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  bjorntukkertje schreef, "Ziet er mega ver uit, maar niemand gaat dit kopen want gamers zitten stil en zijn lui xD ik hen geen zin om urenlang te staan en dit doen, dan pak in liever mijn controller/toetsenbord en ga dan gamen "

  O nee ben echt niet lui 4 keer in de week na de sportschool, en nu ook nog 1 of 2 keer buiten hardlopen(soms uurtje zwemmen).
  Maar met spelen gewoon lekker op de bank en controller in mijn handen hebben, zou dit wel ergens willen doen maar hoef hem niet thuis te hebben perse.

  Komen vrienden langs zeg je ja effe wachten ik ga effe gamen, kan de rest helemaal niet mee doen lekker gezellig ๐Ÿ˜†

 7.   
  ronineter's avatar

  dat ding ziet er ontzettend vet uit, maar ik denk dat ding beter inklapbaar gemaakt kan worden. aangezien wanneer je dat apparaat niet gebruikt het nogal veel ruimte inneemt.

 8.   
  Musicman88's avatar

  Dat ziet er echt megavet uit. maar zo zou ik niet de hele game willen spelen. voor even is het wel leuk

 9.   
  3333/3333's avatar

  “Ziek: Hatred zet je in de schoenen van een massamoordenaar ร  la Breivik”

  “GTA 5 nu echte moordsimulator dankzij virtual reality”

  Ik bespeur hypocrisie.

 10.   
  Mjolnir's avatar

  Leuk filmpje maar dit is denk ik echt niet praktisch… Zo wordt “even” gamen wel een hele heisa. Dan liever met de controller hoor

 11.   
  R1chardTM's avatar

  Lijkt me zo vet om dit eens te kunnen proberen. Misschien niet iets wat in de nabije toekomst thuis gaan doen, maar dat dit kan is al ZO tof. Snap alleen nog niet hoe dat rijden werkt.

 12.   
  Bram_M99's avatar

  DIE WIL IK

 13.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Hoe bestuurde hij die auto? Met z’n geweer?

 14.   
  Invictus's avatar

  Lijkt me vet! Alleen op een gegeven moment word je er denk ik wel ziek van….

 15.   
  EpicSoftworks's avatar

  Ik heb het zelf nog nooit meegemaakt. Ik moet toegeven net zoals anderen dat dit er echt super tof uit ziet. Ik zou dit dus echt wel een keer willen proberen met GTA5 specifiek ook. Mega combinatie.