Teaser-afbeelding Star Wars: Battlefront nu groter; toont Stormtrooper

Afgelopen gisteren meldde EA al dat Xbox One-bezitters met een EA Access-abonnement eerder met Star Wars: Battlefront aan de slag kunnen dan de rest van de wereld. Gelijktijdig gaf de uitgever een opvallende teaser-afbeelding vrij, die een klein deel van een Stormtrooper toonde.

Sindsdien zijn drie aanvullende stukken van de afbeelding vrijgegeven via de Instagram-account van de game en wanneer je deze met elkaar combineert, krijg je een completer plaatje. Deze geeft ons een gedetailleerde blik op (het grootste deel van) een Stormtrooper uit Star Wars: Battlefront.

Vandaag start de Star Wars Celebration, waar EA de game vrijdag officieel zal onthullen. Houd GamersNET dus goed in de gaten!

[SCREENSHOTS]

 1.   
  stoneface's avatar

  kan niet wachten tot morgen. hopelijk lijkt het niet teveel op battlefield…

 2.   
  mmx's avatar

  Yeeh StarWars hebben dat ding ๐Ÿ™‚ en al lijkt het op battlefield maakt mij niets uit ๐Ÿ˜›

 3.   
  Hitman047's avatar

  Plaatje is inmiddels compleet. ๐Ÿ˜‰

 4.   
  UncreatedKoen's avatar

  Geef! Mij! Deze! Game! Alsjeblieft! Nu? ๐Ÿ˜€

 5.   
  Bacotje's avatar

  Ik pre-order niet snel een game. Maar ook al heb nog niets aan gameplay gezien. Deze pre-order ik blind.

 6.   
  superdedupe's avatar

  Bacotje schreef, "Ik pre-order niet snel een game. Maar ook al heb nog niets aan gameplay gezien. Deze pre-order ik blind. "

  Zelfde hier, laatste game die ik preorderde was battlefield 3. Daar heb ik uiteindelijk geen spijt van gehad maar na die pre order kregen steeds meer mensen gedonder met pre orders en heb ik het niet meer gedaan. Maar Battlefront wil ik gewoon ervaren, zelfs al zou het een teleurstellende game zijn, dan wil ik delen in de teleurstelling :P.

  En ja, wat mij betreft mag de game wel lekker op Battlefield lijken. Sloop in ieder geval 3rd person eruit anders gaat iedereen tegen een hoekje aanstaan zodat ze de vijand kunnen zien en de vijand hun niet…