Hearthstone nu ook beschikbaar voor Android- en iOS-telefoons

Goed nieuws voor Hearthstone-liefhebbers. Waar je het digitale kaartspel voorheen enkel op pc en tablets kon spelen, is daar nu verandering ingekomen. Niet langer hoef je een laptop of tablet mee te zeulen als je ook onderweg eens een potje Hearthstone wilt spelen, want de trading card-game is sinds gisteren ook beschikbaar voor mobiele telefoons.

Hierbij hebben Windows Phone-gebruikers dan wel weer pech, want de mobiele versie van Hearthstone: Heroes of Warcraft is enkel beschikbaar voor Android en iOS. Kan je niet wachten om de mobiele versie van Hearthstone te spelen? Bezoek dan iTunes of de Google Play Store voor de gratis download!

  1.   
    Thijs.'s avatar

    WOOHOOO!

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Een uitstekende reden om toch maar eens te checken of Hearthstone weet te boeien. 🙂

  3.   
    Jeroenvk94's avatar

    Je zou maar net de iPhone 4 hebben en het niet kunnen spelen

  4.   
    Papachico's avatar

    Hmm, eigenlijk heb ik Hearthstone enkel gedownload op de pc omdat ik die blauwe steed mount wilde hebben voor wow (logisch). Ik ging er redelijk rap doorheen. Eerst moet je een tutorial doen waar je volgens mij drie kaartspellen moet spelen tegen de computer, waarbij je vervolgens tegen andere mensen kunt spelen. Ik vond het persoonlijk niet zo’n heel boeiend spel maar dat kwam voornamelijk omdat ik die mount wilde hebben en er voor de rest weinig aandacht aan heb besteed. Ik weet nog niet of je gewoon met je btag kan inloggen zodat je iig de kaarten hebt die je ook op de pc had (ik neem aan van wel). Er zijn in mijn ogen heeeeeel weinig leuke apps (spellen) die de moeite waard zijn. Sommige speel ik een tijdje en dan knikker ik de app er weer vanaf. Dat zijn dan ook voornamelijk rpg spellen die je na een week (of 2) uitgespeeld hebt. Speel nu enkel nog Clash of Clans omdat je daar altijd wel wat leuks kan doen. Speel het nu bijna een jaartje met soms een break van een maandje. Momenteel bezig met Town Hall 9 te maxen. Ik geef Hearthstone zeker nog een kans, nu al helemaal omdat ik het dan chill op mn tellie kan spelen. 😀