Beta-key Extravaganza: Je tweede kans op World of Tanks Generals closed beta-keys!


Met World of Tanks Generals pakt Wargaming uit met een eigen visie op de laatste trend: kaartspellen. Spelers kunnen het gratis tegen elkaar opnemen in de wereld van World of Tanks, bewapend met unieke decks aan speelkaarten. In samenwerking met Wargaming geeft GamersNET nogmaals een bulk beta-keys weg om alvast deel te mogen nemen aan de closed beta van World of Tanks Generals!

In de gesloten beta-fase van World of Tanks Generals zijn al ruim 200 verschillende kaarten te vinden om je gevechten mee te voeren. Het opnemen tegen andere spelers over de wereld zal niet lastig zijn, aangezien Generals volledig vanuit je webbrowser te spelen is. Installaties zijn dus niet nodig en het zal ook niet lang meer duren voordat mobiele versies voor Android en iOS uitgerold worden. World of Tanks Generals is straks overal en altijd te spelen.

Wil je een toegangscode bemachtigen voor deze closed beta, vraag er dan eentje aan via het onderstaande formulier. Gisteren waren ze razendsnel op, dus wees er tijdig bij!


Mobiele gebruikers opgelet: de beta-keys zijn niet te bemachtigen via de GamersNET App, bezoek daarvoor de website in je browser.

 1.   
  swklijn1's avatar

  Blijkbaar zijn ze dus al op… #1 REACTIE YEAAHHHH

 2.   
  sksk55's avatar

  wow binnen 1 uur op O:

 3.   
  Tom's avatar

  Die waren er snel doorheen, inderdaad. Misschien kunnen we binnenkort nog zo’n actie opzetten, dan wellicht met wat meer keys. ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Ralph P Scene's avatar

  gratis zegt niemand nee tegen he?

 5.   
  Tom's avatar

  UPDATE: We hebben weer een aantal nieuwe keys om te verloten. Hopelijk gaan ze dit keer ietsjes langer meer. ๐Ÿ˜‰

 6.   
  swklijn1's avatar

  Tom schreef, "UPDATE: We hebben weer een aantal nieuwe keys om te verloten. Hopelijk gaan ze dit keer ietsjes langer meer. ๐Ÿ˜‰ "

  En nu zijn ze 1 uurtje later nog niet weg W0000T ๐Ÿ˜†