Monster Hunter Stories onthuld voor 3DS

TIjdens Capcom’s Monster Hunter Fest ’15 Finals-evenement heeft het bedrijf een gloednieuwe titel binnen de Monster Hunter-reeks aangekondigd. Het gaat hier niet om een reguliere Monster Hunter-game, maar om Monster Hunter Stories, een heuze RPG voor de Nintendo 3DS.

Er is nog weinig bekend over de gameplay van het spel, alleen wel is duidelijk gemaakt dat je ditmaal niet als jager van monsters aan de slag moet, maar dit als berijder zult doen. Verder is het uiterlijk van de game aanzienlijk anders dan we gewend zijn, want Monster Hunter Stories laat zich kenmerken door een cartooneske stijl.

Monster Hunter Stories moet in 2016 in Japan verschijnen, maar of wij ook van deze RPG kunnen genieten, dat is nog onbekend. Wil je een betere eerste kennismaking met het spel, dan kun je hier op GamersNET ook de eerste trailer van het spel bewonderen.

  1.   
    EpicSoftworks's avatar

    Als echte Monster Hunter fan ben ik wel echt benieuwd naar wat dit gaat worden. Ben ook echt een RPG nerd. Ik verwacht dat het een beetje richting Fantasy Life, Harvest Moon, Animal Crossing zal gaan.

    Iets wat ik weer op de voet zal gaan volgen.