Komt Call of Duty: Black Ops 3 ook naar Wii U?

Nadat Call of Duty: Black Ops II en Call of Duty: Ghosts voor de Wii U verschenen, besloot Activision met Call of Duty: Advanced Warfare enkel de PlayStation- en Xbox-platformen en pc aan te doen. Grote vraag voor de Wii U-bezitters is nu natuurlijk of Activision met Call of Duty: Black Ops 3 bij deze beslissing blijft of dat men met de nieuwe installatie uit de reeks zijn terugkeer maakt naar Nintendo’s console.

Momenteel is nog niet bekend voor welke platformen Black Ops 3 zal gaan verschijnen, daarover verwachten we op 26 april meer duidelijkheid, maar er is een voorteken dat voorzichtig hint naar een Wii U-versie van Call of Duty: Black Ops 3. Een lid van het Amerikaanse forum NeoGAF heeft namelijk ontdekt dat je sinds kort je Call of Duty-account kan linken aan je Nintendo-account, iets wat in het verleden niet mogelijk was. Wellicht is dit dan ook alvast een voorbereidende maatregel voor een eventuele Wii U-versie van Call of Duty: Black Ops 3.

Black Ops 3-ontwikkelaar Treyarch is in ieder geval niet onbekend met de nieuwste console van Nintendo. Niet alleen ontwikkelde de studio Call of Duty: Black Ops II ook voor de Wii U, ook was Treyarch eveneens verantwoordelijk voor het porten van Call of Duty: Ghosts naar de Wii U. De ontwikkelaar heeft dus al de nodige ervaring met de Wii U.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    waarom zou je uberhaupt CoD op een wii willen spelen T_T

  2.   
    Nuffsaid's avatar

    Thijs. schreef, "waarom zou je uberhaupt CoD op een wii willen spelen T_T "

    Ehh… ja ๐Ÿ˜•

    Edit: Waarom zou je uberhaubt een CoD willen spelen? ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Een Wii…? Beter niet

  4.   
    UncreatedKoen's avatar

    Elk jaar zeg ik weer. Ik koop geen CoD want is te weinig vernieuwing maar toch uit nieuwsgierigheid koop ik hem steeds.. Best hinderlijk af en toe..

  5.   
    DaanDeGamer's avatar

    De meeste mensen die ik ken haten of hebben geen Wii ik denk dat het totaal geen zin heeft om het te doen want niet veel mensen hebben geen wii

  6.   
    michael030's avatar

    Prima, laat maar komen.

  7.   
    nielsiebro's avatar

    haha wii en call of duty komt niet goed samen met de verkoop

  8.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Pff, Ze zouden nog meer exemplaren verkopen als ze BO3 uitbrachten voor de GameCube of PS2…

  9.   
    Kevidoppo's avatar

    Eindelijk weer een game die niet 12 gerated is!!! ๐Ÿ˜€ maar ik denk niet dat het een groot succes gaat worden op de wii u…