Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GamersNET Gear: ASUS Transformer Book Chi

Is het een laptop? Nee!

Is het een tablet? Nee!

Is het een vogel? Nee, dat sowieso niet, want het is een hybride tussen een laptop en een tablet. De Asus Transformer Book Chi werkt als een laptop met Windows 8, maar is net zo gemakkelijk los te koppelen van het toetsenbord. Is dit handig? Of net niet?

 1.   
  jurian-s's avatar

  Als je iets half doet, doe je het nooit heel

  Peter Bouwman 2015 ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
  Weer een leuke aflevering

 2.   
  WoKingNL's avatar

  Prima dingetje voor werkende mens of voor schoolgebruik binnen non technische opleidingen denk ik zo.

 3.   
  Ryan2000's avatar

  Het is echt een super handig ding, heb zelf nu een ipad maar een toetsenbord eronder is wel handig! ๐Ÿ˜€

 4.   
  UncreatedKoen's avatar

  Haha geweldig aan het eind dat de Windows toets het niet doet! Leuke Gamersnet Gear weer! Heb ervan genoten en ben serieus aan het overwegen om hem te kopen.

 5.   
  Tom's avatar

  WoKingNL schreef, "Prima dingetje voor werkende mens of voor schoolgebruik binnen non technische opleidingen denk ik zo."

  Echt alleen voor aantekeningen dan. Ik heb een alpha-opleiding, maar ik ga geen videobewerking of InDesign runnen op dat piel-dingetje.

  Kan me wel vinden in Peets ‘half measures’-quote. ๐Ÿ˜›

 6.   
  EpicSoftworks's avatar

  Ik moet wel zeggen, hij wordt wel aangeboden tegen een scherpe prijs! Ik sluit me eigenlijk wel een beetje bij Peter aan, ik zou eerder OF voor een tablet OF voor een klein laptopje kiezen.
  Ik heb ervaring met transformers ( meerdere modellen & ook speelgoed natuurlijk ) en het zijn wel fijne apparaten. Werken goed snel en vaak is er weinig op te merken, maar toch voor mijn persoonlijke smaak is het

  Android voor Tablets en Linux voor Laptop / Desktop

  Als je eraan gewend raakt wil je niks anders meer. Ik probeer van tijd tot tijd wel Windows/OSX op tablets en desktops, maar het is toch net niet zo slick en bied zeker niet de zelfde vrijheden als Android uiteindelijk als het gaat om tablets.

  @offtopic Ik vind GamersNET Gear wel top. Elmar geeft de info, en daarnaast kun je er wel een goede eerlijke mening uit halen. Een stuk beter, dan de andere reviewer groep die onder een grote persgroep valt…

  ๐Ÿ˜‰