Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gn video: GamersNET Gear Samsung Galaxy S6 Edge

We hebben hem! Nouja, Elmar heeft hem. De nieuwe Samsung Galaxy, met dat aparte, afgebogen randje. Is het wat? Elmar en Peter zoeken het uit in deze aflevering van GamersNET Gear!

 1.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Samsung gaat vooruit, mooi om dat te zien.

  Blijf toch bij Sony want vind de Xperia ui toch nog mooier als die van Samsung.

 2.   
  Ryan2000's avatar

  Het is inderdaad een super mooi ding! Ps, zouden jullie ook een gn gear over de ps4 remote play functie kunnen hebben! Zou wel tof zijn ๐Ÿ˜€

 3.   
  Invictus's avatar

  Wauw valt mij zeer tegen van Samsung! Ik vond het een super merk door het kunnen vervangen van de batterij, en een micro sim. Alles draait om winst. Beetje Apple concept, doen ze goed! *kuch kuch

 4.   
  soldierarjan's avatar

  Het is wel eindelijk een samsung telefoon met degelijk bouw materialen als plaats van plastic.
  Het is ook een groot vooruit gang dat de interface is aangepast en cleaner is gemaakt.
  Al blijf ik zelf bij me xperia z1 ben er toch erg aan gewend aan die interface en dat die tegen water kan, is erg makkelijk schoonmaken.

 5.   
  OMGitsOhMyGoat's avatar

  ”Ryan2000″ schreef, "Het is inderdaad een super mooi ding! Ps, zouden jullie ook een gn gear over de ps4 remote play functie kunnen hebben! Zou wel tof zijn ๐Ÿ˜€ "

  is een leuk idee maar ik denk dat het niet echt iets is voor GN Gear.

 6.   
  Nitrix31's avatar

  Erg mooie telefoon. Qua vorm vernieuwend alleen dus niet heel erg functioneel. Zelf zou ik er niet zoveel geld voor neerleggen. Zeker niet omdat je het geheugen niet zelf aan kunt passen. Ik hoop niet dat Samsung nu de Apple kant op gaat. Producten overpricen terwijl het toestel zelf (qua functies en snelheid) eigenlijk onder de maat is voor de prijs.

 7.   
  420blazeit's avatar

  Nice! De normale S6 gaat hier zeker komen.

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Zat er aan te denken om deze telefoon te nemen als ik mijn abonnement ga verlengen dus fijn dat jullie hem ook even behandelen ๐Ÿ™‚

 9.   
  Eon's avatar

  Voor het eerst sinds jaren dat ik onder de indruk ben van de nieuwe Galaxy’s en in het bijzonder de Edge. Mooi en gaaf ding! Wel een beetje jammer van de prijs…

 10.   
  Tom's avatar

  Die nieuwe UI van Samsung lijkt er inderdaad op vooruit te zijn gegaan, maar blijf toch trouw aan Windows Phone. Android is gewoon niet mijn ding, al helemaal niet als je ervoor moet betalen alsof het Apple is.

 11.   
  Supermario's avatar

  Heel mooi maar veel te duur.

 12.   
  Turk–Life's avatar

  Had hem n week terug besteld, de S6 edge (goud kleur). Ben benieuwd wanneer die binnen komt.

 13.   
  UncreatedKoen's avatar

  Ik heb de S5 werkt nog prima hier! Kan bellen, appen, fb, twitter en muziek. Meer niet nodig ๐Ÿ˜€ maar erg mooi ding! Alleen jammer dat je geen geheugen meer bij kan prikken. Niet dat ik veel nodig heb. Heb nu 30 gb in mn S5 zitten en heb nog 10 over.

 14.   
  EpicSoftworks's avatar

  Mooi toestel. Ik ben toch meer een Nexus fan. Er draait overall Android op dus dan ben ik liever verzekerd van een goed toestel met de nieuwste updates en een goede prijs kwaliteits verhouding dan de ‘cream of the crop’ om het zo maar te zeggen.

  Ieder zijn eigen ding, zeker een mooie telefoon, alleen wel prijzig hoor.