Eindbazen Bloodborne makkelijker nadat game te lang heeft gedraaid

Zoals jullie in de review kunnen lezen, is Bloodborne weer heerlijk pittig. Een aantal van de eindbazen zijn voor sommigen misschien te pittig. Er schijnt echter een bug in de game te zitten, waardoor de eindbazen eenvoudiger worden.

Het zou gaan om een lek in het geheugen, waardoor de game na ongeveer twaalf uur achtereen gedraaid te hebben op de uitdaging inboet. Dit zou in het bijzonder van toepassing zijn op eindbazen die dan plotsklaps een stuk minder moves ter beschikking hebben en hierdoor makkelijker te bedwingen zijn. Reddit-gebruiker meatballz ontdekte de bug en zei er het volgende over:

There’s a memory leak issue in this game that causes bosses to have a reduced moveset after the game has been running for a long time. I wondered for a long time why so many bosses in my initial playthrough seemed so easy. Turns out I’m not just a Bloodborne badass who can one-shot the bosses other people have trouble with, it was because I marathoned the whole game in one sitting and around the 12-hour mark bosses became much simpler.
Hoewel de twaalf uur slechts een ruwe schatting zijn, schijnt het al een hoop te helpen door je PlayStation 4 een nachtje in rest-modus te laten staan. Voor een demonstratie kun je de onderstaande filmpjes met elkaar vergelijken. WAARSCHUWING: bevat spoilers.

 1.   
  nielsiebro's avatar

  Wordt het me nu aangejaagd om het langer achter elkaar te spelen? Zodat ik makkelijk eindbazen versla?

 2.   
  UncreatedKoen's avatar

  Aparte bug maar wel jammer voor de fans die in 1 rush eigenlijk door willen en dan tegen de helft/eind (weet niet hoe lang de game is) dit ervaren. Dan zullen ze als hun een mening eruit moeten gooien voor eerste keer zeggen van: Ja hoe verder je komt hoe makkelijker het wordt.

 3.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Dat verklaard een paar bossfights die wel erg makkelijk eronderuit gingen

 4.   
  Thijs.'s avatar

  Zal hopelijk snel gefixed zijn

 5.   
  mitchel1988's avatar

  beetje jammer… wel handig als je er 1 niet kan verslaan..

 6.   
  Papachico's avatar

  nielsiebro schreef, "Wordt het me nu aangejaagd om het langer achter elkaar te spelen? Zodat ik makkelijk eindbazen versla?"

  Houdt een trol een gun tegen je hoofd dat je het moet doen?..