GamersNET RADIO: aflevering 263 – Peter, Tom en heel veel awkward-heid


Wegens onze aanwezigheid op The Party 2015 in Eindhoven, waren we niet in staat rond de gebruikelijke radiotijden live te gaan met onze beroemde show. Voor het gemak gingen Peter en Tom live op de woensdag, maar uiteraard is vandaag je kans om de live podcast terug te kijken en luisteren.

Peter en Tom bespreken een halve, maar bewogen game-week. Veel nieuws rondom gratis games, HD-remakes en andere interessante gebeurtenissen. Daarnaast maken we met het sluiten van PlayStation Home ruimte voor een klassieke hit van onze held Hans Otjes..


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 uur op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en dragen bij aan de show, dus laat vooral je comments achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 263 van GamersNET RADIO![/radio]

 1.   
  GENERAL_DS's avatar

  Eindelijk online gezet 😉

  Leuke aflevering weer.

 2.   
  EpicSoftworks's avatar

  Het idee dat de community langs de TukTuk mogen staan is wel leuk. Ik was op Dutch Comic Con met die Nintendo stand langs jullie aan het praten en blijkt dat die gasten van Nintendo allemaal geselecteerd waren voor Dutch Comic Con. Die gozer en meid waren allebei schijnbaar Monster Hunter “experts” en hadden goed gespeeld op een of ander Nintendo event.

  Dit idee voor GamersNET lijkt me wel strak!

  Grappig dat jullie die Cardboard hebben trouwens. Ik had de mijne voor 2 dollar en 15 centen gekocht + verzendkosten inbegrepen uit Hongkong op DealExtreme. Ik had zelf ook op een gegeven moment met WebGL een eigen gemaakt Blender model gevirtualiseerd, echt lache.

  Verder heb ik persoonlijk niet meer zoveel vertrouwen in Ubisoft. Assasins Creed is wel gaaf maar het trucje is er voor mij wel een beetje vanaf. Blijven wel toffe games, maar niet voor mij weg gelegd.