Speel Warcraft 3 in Starcraft 2

Eind januari maakte Blizzard bekend dat de Warcraft III assets naar Starcraft II gebracht werden. Sommige van de personages zien er praktisch hetzelfde uit als dertien jaar geleden, terwijl vooral de helden een grafische update gehad hebben. Natuurlijk ging men hier meteen mee aan de slag en het resultaat is nu al te zien.

[SCREENSHOTS]

Een mod gemaakt door een speler genaamd Renee heeft namelijk de Warcraft III multiplayer map Lost Temple nagemaakt. In dit level is het nu mogelijk met je vrienden Warcraft III her te beleven in de verbeterde engine van Starcraft II. De computer weet helaas nog niet hoe hij met de ‘nieuwe’ manschappen om moet gaan en daardoor is het nog niet mogelijk lekker te oefenen in je eentje.

Waarschijnlijk is dit niet het laatste er gemaakt gaat worden met de assets. Renee is bezig met meer level namaken en een ander team van fans is bezig met het recreëren van de campagne van Blizzards oude, maar goude, RTS.

 1.   
  Supermanneke's avatar

  Vond het wel tof dat Blizz de assets gratis aanbood, maar helaas is er nog niet heel veel mee gedaan.

  Er komt overigens ook een WC3 mod aan die wel alles grafisch een update geeft. En in sommige gevallen, models uit WoW of nieuw gemaakt. http://www.moddb.com/mods/warcraft-armies-of-azeroth

 2.   
  WesterW's avatar

  Of je speelt gewoon het nog altijd epische WarCraft III als de assets er toch vrijwel hetzelfde uitzien 😉

 3.   
  Supermanneke's avatar

  WesterW schreef, "Of je speelt gewoon het nog altijd epische WarCraft III als de assets er toch vrijwel hetzelfde uitzien ;)"

  Maar, Starcraft 2 arcade (mods) is gratis beschikbaar en WC3 niet :D.