Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Fire Emblem Aan wiens kant vecht jij mee?

Nintendo heeft vandaag in haar Nintendo Direct-uitzending aangekondigd dat Fire Emblem in 2016 zal verschijnen. Gamers kunnen in dit deel voor het eerst met een eigen gemaakt personage als hoofdpersonage spelen. Keuzes die je maakt in de game zullen verder het hele verhaalverloop bepalen. Bekijk hierboven hoe dat in zijn werk gaat!

  1.   
    King of Heroes's avatar

    “Gamers kunnen in dit deel voor het eerst met een eigen gemaakt personage als hoofdpersonage spelen”

    Technisch gezien de derde keer. 3de keer in Japan, 2de keer in Europa/Amerika. Fire Emblem Awakening was de vorige. πŸ˜‰

  2.   
    Valent!jn's avatar

    Sith Lord Exterminatore schreef, "”Gamers kunnen in dit deel voor het eerst met een eigen gemaakt personage als hoofdpersonage spelen”
    Technisch gezien de derde keer. 3de keer in Japan, 2de keer in Europa/Amerika. Fire Emblem Awakening was de vorige. πŸ˜‰ "

    In de vorige delen kon je wel met een eigen gemaakt personage spelen, maar in die delen was dat niet het feitelijke hoofdpersonage! Zo had je Chrom in Awakening bijvoorbeeld die toch nog net iets meer de schijnwerpers naar zich toetrok. Al moet ik zeggen dat ik letterlijk de woorden heb overgenomen van de presentatie bij de Nintendo Direct-uitzending. πŸ˜‰

  3.   
    King of Heroes's avatar

    Valent!jn schreef, "

    ”Sith Lord Exterminatore” schreef, "”Gamers kunnen in dit deel voor het eerst met een eigen gemaakt personage als hoofdpersonage spelen”
    Technisch gezien de derde keer. 3de keer in Japan, 2de keer in Europa/Amerika. Fire Emblem Awakening was de vorige. πŸ˜‰ "

    In de vorige delen kon je wel met een eigen gemaakt personage spelen, maar in die delen was dat niet het feitelijke hoofdpersonage! Zo had je Chrom in Awakening bijvoorbeeld die toch nog net iets meer de schijnwerpers naar zich toetrok. Al moet ik zeggen dat ik letterlijk de woorden heb overgenomen van de presentatie bij de Nintendo Direct-uitzending. πŸ˜‰ "

    Hmmm… TouchΓ© πŸ˜†

  4.   
    WesterW's avatar

    Oh man, misschien toch snel maar eens Awakening op gaan pakken!