Grote update aangekondigd voor Super Smash Bros.

Nintendo heeft zojuist haar nieuwe Nintendo Direct-uitzending afgetrapt met een grote update voor Super Smash Bros. Zo zal de legendarische Pokémon Mewtwo beschikbaar zijn vanaf 28 april. Gamers die beide versies hadden geregistreerd bij Club Nintendo komen in aanmerking voor een gratis downloadcode. Andere gamers zullen het karakter kunnen downloaden voor 3,99 euro voor één versie (3DS of Wii U) en voor 4,99 euro voor beide versies.

Al is dat uiteraard niet de enige aankondiging aan de kant van het Japanse bedrijf! Zo is zojuist ook aangekondigd dat de veteraan Lucas, bekend uit Super Smash Bros. Brawl, terug zal keren naar het gevecht. Het karakter zal waarschijnlijk rond juni beschikbaar worden voor zowel de 3DS- als de Wii U-versie van de game.

Ten slotte heeft Nintendo ook aangekondigd dat ze een nieuwe site hebben geopend voor Super Smash Bros. Op de site kunnen gamers hun voorkeuren geven voor nieuwe karakters. Wilde je bijvoorbeeld altijd al keihard rammen met Professor Layton? Dat kun je nu dus aanvragen. Wij hopen snel te horen wat Nintendo met de aanvragen gaat doen.

  1.   
    fdennis's avatar

    Jammer dat ik geen WiiU heb. Dit is echt 1 van de weinige games die het waard is om een Wiiu te kopen. Vooral dat Lucas ook weer terugkomt vind ik wel vet. Was mijn favoriet in Super Smash.