Gratis Weapon Crate DLC voor Battlefield 4 voegt vijf wapens toe

In het Community Test Environment kunnen de meest fanatieke Battlefield 4-spelers de nieuwste content als eerste uittesten. Zojuist heeft DICE vijf nieuwe wapens toegevoegd aan deze testomgeving, die samen de Weapon Crate DLC vormen.

De Weapon Crate DLC zal gratis beschikbaar gesteld worden en bevat de GROZA-1 Carbine, AN-94 Assault rifle, GROZA-4 PDW, L86A2 LMG en Mare’s Leg sidearm. Onderstaande screenshots uit de testomgeving tonen de vijf nieuwe wapens. Let wel: de textures ontbreken grotendeels nog. Wanneer de DLC voor het grote publiek verschijnt, is nog niet bekend.

GROZA-1 Carbine

AN-94 Assault rifle

GROZA-4 PDW

L86A2 LMG

Mare’s Leg sidearm

 1.   
  Thijs.'s avatar

  valt wel lekker op zo wit :P. Verbaast me dat bf4 dit nu krijgt…

 2.   
  LennartvA's avatar

  Inderdaad vrij laat, maar andere andere kant zeker niet verkeerd dat een ontwikkelaar een game zo lang blijft onderhouden!

 3.   
  Overload14's avatar

  Misschien binnenkort nog eens Battlefield 4 spelen. Naar het schijnt is DICE nu ook bezig om samen met de community nog nieuwe maps voor BF4 te maken wat in mijn ogen niet slecht is. Ze zouden vaker van die dingen moetten doen ipv om de zoveel tijd terug een nieuwe game in de franchise uitbrengen..

 4.   
  420blazeit's avatar

  Zijn ze laat mee, toch nice!

 5.   
  23tygo's avatar

  chill wat wapens er bij

 6.   
  Connorkill's avatar

  Had toch stiekem gehoopt op de mp5k of de vector 🙁 Verder had ik ook graag die nieuwe rds scope uit hardline teruggezien.

 7.   
  bjorntukkertje's avatar

  Ik vind dit mooi 🙂

 8.   
  Bram_M99's avatar

  Ziet er goed uit