Kojima gestopt met ontwikkeling Silent Hills?

Nadat de naam van Hideo Kojima’s bedrijf verdween van al het promotiemateriaal omtrent Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, is het logo van Kojima Productions nu ook verwijderd van de Silent Hills-website. Wel prijkt het logo van de Kojima Fox Engine nog steeds in volle glorie op de pagina.

Hideo Kojima zelf is na een periode van afwezigheid weer gespot op Twitter, waar hij volop nieuws omtrent Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain blijft retweeten. Dit, in combinatie met een eerder vrijgegeven verklaring waarin Kojima liet weten dat hij 100 procent betrokken blijft bij The Phantom Pain, wijst erop dat de samenwerking niet geheel ten einde is.

De grote vraag is nu: is Kojima’s naam enkel verwijderd vanwege de interne ruzie, of is de man gestopt met de ontwikkeling Silent Hills? We wachten nog op een verhelderende reactie van Konami.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  FFFFFUUUUU !!!!

  Nee, laat het A.U.B niet waar zijn!!! 😮 😥

 2.   
  NL Joeri NL's avatar

  nee! hier kijk ik al lange tijd naar uit…. waren net van plan om met vrienden geld in te leggen, na het spelen van de demo:-(

 3.   
  Gozer_033's avatar

  WHYY!!!!!!!!

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  Konami zal de ontwikkeling van Silent Hills ongetwijfeld wel doorzetten. Geeft echter wel blijk dat de uitgever en Kojima elkaar momenteel niet liggen. Ben erg benieuwd wat Kojima gaat doen als hij klaar is met Metal Gear Solid 5.

 5.   
  swklijn1's avatar

  Why tell me why, tell me why, tell my why do I pray, I need to knoooow

 6.   
  DaanDeGamer's avatar

  Hoezo?