Assassin’s Creed: Chronicles wordt een trilogie; vanaf 22 april beschikbaar

Ubisoft heeft zojuist de releasedatum naar buiten gebracht van het eerste deel van Assassin’s Creed: Chronicles. We spreken inderdaad over trilogie, waarvan het eerste deel zich zal afspelen in China. Het tweede en derde deel gaan zich afspelen in respectievelijk India en Rusland. Assassin’s Creed: Chronicles: China verschijnt op 22 april op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Zoals jullie wellicht al weten, is Assassin’s Creed: Chronicles een 2.5D platformer, waarbij je in ieder deel een ander deel van de geschiedenis beleeft, zoals de Ming Dynastie tijdens het begin van haar ondergang, het Sikh Imperium in staat van oorlog in Indië en de nasleep van de Rode Oktoberrevolutie in Rusland. Ieder deel staat op zichzelf en heeft een unieke setting, stijl, verhaal en Assassin. Uiteindelijk zijn de verschillende delen wel met elkaar verbonden.

In Assassin’s Creed: Chronicles: China speel je als Shao Jun, die fans ongetwijfeld nog kennen uit de animatiefilm Assassin’s Creed: Embers. Ook de andere Assassins zijn bekend, namelijk uit de stripboeken.

Hebben jullie zin in dit nieuwe uitstapje voor Assassin’s Creed?

  1.   
    RikZonderC's avatar

    Ik ben benieuwd, het ziet er veelbelovend en vernieuwend uit. Nu maar hopen dat de game niet te veel gaat kosten…

  2.   
    Sa.'s avatar

    Ik vind dit wel een grappig project, maar zie toch liever een full AC game over China, India en/of Rusland. Wellicht komt dat nog.

  3.   
    stinkiwinkie's avatar

    neen niet tevreden, zal buggy buggy zijn. Ben momenteel unity aan het spelen en moet eerder toegeven dat na die 5 patches het spel noch altijd vol glitches zitten. Dieptezicht is zeer slecht: in de verte lijken de gebouwen wel kartonnen dozen. Ik kan noch niet eens HD spelen op een gtx 770 ???? Mijn resolutie is normaal 1920×1020. Als ik deze resolutie instel moet alles op low staan en FXAA uit staan??? Nog altijd framedrops na patch 5? Als ik fast travel is het letterlijk
    1 min wachten en kan er soms daarna efkes eens eens niet meer werken ACU.exe wekt niet meer. Conclusie: BUUUGGG GAMME, DOE ER IETS AAN UBISOFT, NOG 10 PATCHES TE GAAN !! PS: Graphics zijn wel chique.

  4.   
    Danielle.k's avatar

    Is dit nog steeds gratis voor degene die de season pass hebben gekocht ?.

  5.   
    Daan's avatar

    Best wel zin in een ander soort AC-avontuur. Dus kom maar op!! 🙂

  6.   
    Hitman047's avatar

    Danielle.k schreef, "Is dit nog steeds gratis voor degene die de season pass hebben gekocht ?."

    Als eigenaar van de season pass krijg je Assassin’s Creed Chronicles: China gratis.

    De andere twee zal je helaas zelf moeten kopen.

  7.   
    Danielle.k's avatar

    Hitman047″][quote=”Danielle.k schreef, "Is dit nog steeds gratis voor degene die de season pass hebben gekocht ?."

    Als eigenaar van de season pass krijg je Assassin’s Creed Chronicles: China gratis.
    De andere twee zal je helaas zelf moeten kopen.[/quote]

    Thx Hitman047