Nieuwe vacature: Enthousiaste redacteur gezocht


Als bezoeker van MoviesNET is de kans groot dat je de site het afgelopen jaar flink hebt zien groeien. Met niet alleen talloze nieuwe items, maar ook meer nieuws en recensies is er nu dagelijks meer dan genoeg te beleven op de site. Om dit zo te kunnen houden zijn we op zoek naar versterking in de vorm van nieuwe redacteuren. Denk je dat jij de aangewezen persoon bent om MoviesNET nog groter te maken? Mail ons dan vandaag nog!

Wat zoeken we?
MoviesNET is zoals gezegd druk op zoek naar versterking en wel in de vorm van een nieuwe redacteur. In deze functie ben je samen met de rest van de redactie verantwoordelijk voor de nieuwsstroom op de voorpagina en zorg je ervoor dat er dagelijks voldoende items online staan. Als je het leuk vindt om naast nieuwsberichten ook columns te schrijven en/of je eigen mening te geven over films en tv-series ben je bij ons aan het goede adres.

Wat vinden we belangrijk?
Enthousiasme is wat ons betreft toch wel de belangrijkste eigenschap voor de leden van onze redactie. Je moet het natuurlijk wel leuk vinden om wekelijks wat tijd te besteden aan MoviesNET. Genoeg tijd hebben is dan ook zeker een vereiste, al kun je met slechts een paar uur in de week al een hoop voor MoviesNET betekenen.

Welke voordelen heeft het voor jou?
Als redacteur van MoviesNET ben je op vrijwillige basis voor ons aan het werk. Dit houdt echter niet in dat we je niet belonen voor je werkzaamheden. Geregeld zijn er persvoorstellingen van films te bezoeken en andere evenementen, uiteraard in ruil voor een recensie of verslag van het evenement. Daarnaast ontvangen we regelmatig nieuwe Dvd’s en Blu-ray’s welke je mag houden in ruil voor een recensie. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om schrijfervaring op te doen, wat natuurlijk een geweldige aanvulling is voor op je CV.

Wat moet je doen om lid te worden van onze redactie?
Het enige wat je hoeft te doen is te mailen naar [email protected]iesnet.nl. Leg in het kort uit waarom jij de aangewezen persoon bent om ons team te versterken en stuur tevens het volgende mee:

– een zelfgeschreven recensie van een film naar keuze (minimaal 400 woorden)
– een indicatie van hoeveel tijd je wekelijks gemiddeld aan MoviesNET kunt besteden
– je leeftijd

Waar wacht je nog op!? Stuur ons snel een mailtje en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van de gezelligste filmredactie van Nederland!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren