PlayStation TV krijgt fikse prijsverlaging

Dat de PlayStation TV niet het succes is geworden waar Sony op hoopte, wordt steeds pijnlijker duidelijk. Dit apparaatje, dat je onder andere toestaat om Vita-games te spelen op je tv, ligt pas vier maanden in de winkels en wordt nu al bijna in prijs gehalveerd.

De PlayStation TV kostte oorspronkelijk 100 euro, maar wordt nu door Sony in prijs verlaagd tot 59,99 euro. Bovendien krijg je bij verschillende winkels voor dat geld ook nog de games Velocity Ultra, OlliOlli en Worms Revolution Extreme.

De PlayStation TV maakt het mogelijk om Vita-, PSP- en PS One-games te spelen op je tv-scherm. Daarnaast staat het apparaat je toe om spellen vanaf een PlayStation 4 te streamen naar een andere tv en ook beschikt het over apps voor onder andere Netflix. Wat de PlayStation TV precies te bieden heeft, zie je in onderstaande trailer.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Ik kan me geen goede reden bedenken om dit ding aan te schaffen. Als je jouw PS4 op een aparte tv hebt, zoals in een game kamer, dan is er niet veel reden (buiten Vita games om) om dit ding aan te schaffen, of zie ik echt iets over het hoofd?

  2.   
    Gelmir_Surio's avatar

    Ik ben ook serieus reden aan het bedenken waarom ik hem zou kopen. De enige reden is dat hij nu niet duur meer is en het weer een gadget is. Het is volgens mij ook niet gericht op jongeren die een ps4 op hun kamer hebben, maar meer om mensen die hun ps4 beneden hebben staan. Het spelen van vita games is leuk, maar dan moeten er wel goede komen.

  3.   
    Noice!'s avatar

    Een van de grootste pijnpunten was juist dat er GEEN Netflix app voor was, is die er inmiddels wel dan? Want dan is €60 een aardige prijs en haal ik ‘m

  4.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Is zoo ding nu echt handig?

  5.   
    DaanDeGamer's avatar

    Ik snap dat het niet zo veel verkocht wordt want je kan er niet heel veel mee