MotoGP 15 aangekondigd door Milestone

Ontwikkelaar Milestone heeft de nieuwe MotoGP aangekondigd, MotoGP 15 voor het gemak. De racegame moet in juni verschijnen en er zijn diverse details vrijgegeven over de game. Het aanpassen van je coureur wordt uitgebreider dan in de vorige delen, zoals het veranderen van pakken, handschoenen, schoenen, de helm en meer, de carrièremodus bevat meer features en er zijn weer vele motoren te berijden.

Over 20 bike models divided into three classes: MotoGP™, Moto™2 and Moto™3. 40 different liveries, with official colour schemes that can be adapted to your own style.
Het seizoen van 2014-2015 is natuurlijk ingebouwd, waardoor alle recente races authentiek zullen zijn. Qua motoren zijn er twintig modellen te vinden in de klassen MotoGP, Moto 2 en Moto 3. Na het aanmaken van je eigen coureur, begin je uiteraard als ‘Wild Card’-rijder en zul je jezelf een team in moeten werken en je toekomst veilig stellen en verbeteren.

Tevens is het mogelijk een eigen team te creëren en natuurlijk hebben alle prestaties gevolgen voor de seizoenen. Tot slot bevat MotoGP 15 een ‘Beat The Time’-modus, waarbij je recordtijden van de circuits zult moeten verbeteren.

MotoGP 15 verschijnt in juni voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

  1.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Vet! ik ga hem zeker proberen!