Gamersnet.nl

PlayStation 4 update 2.50 zorgt voor problemen bij Killzone: Shadow Fall

Vanaf vandaag kunnen PlayStation 4-bezitters firmware update 2.50 downloaden. De update introduceert onder meer de langverwachte Suspend/Resume-functie, waarmee je de PlayStation 4 in standby-modus kunt zetten, terwijl je met een game bezig bent en bij opstarten weer verder kan waar je gebleven bent. Helaas werkt deze modus nog niet overal vlekkeloos, want Neerlands trots Guerrilla laat namelijk weten dat Killzone: Shadow Fall voor een aantal problemen zorgt.

Guerrilla laat via de eigen website weten dat Killzone-spelers tegen problemen aan kunnen lopen bij gebruik van de Suspend/Resume-functie. Wanneer de game een bepaalde modus aan het laden is, tijdens het saven en tijdens de cutscenes loopt de speler het grootste risico.

Guerrilla laat daarbij graag optekenen dat het de situatie goed in de gaten houdt en dat deze problemen middels een aankomende patch worden verholpen. Is er al iemand van jullie die problemen heeft ondervonden met het gebruik van de Suspend/Resume-functie? Laat het ons vooral weten!