Games With Gold biedt dubbel aantal gratis games in april

Een leuk vooruitzicht voor Xbox Live Gold-bezitters. In april kan je in plaats van de gebruikelijke gratis game, twee (Xbox One) en vier (Xbox 360) gratis games downloaden. Dit kondigde Larry ‘Major Nelson’ Hryb aan op zijn blog.

Tijdens de maand april kunnen Xbox One-bezitters met Xbox Live Gold zowel Child of Light als Pool Nation FX downloaden. Xbox 360-gebruikers met Xbox Live Gold kunnen van 1 tot en met 15 april Gears of War: Judgment en Terraria binnenslepen en vanaf 16 april Assassin’s Creed: Black Flag en Army of Two: The Devil’s Cartel voor nop downloaden.

Zit je op deze games te wachten? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Hielke's avatar

    Misschien m’n 360 eens afstoffen om voor het eerste een GoW te spelen. Assassin’s creed gratoes is wel vet maar heb ik uiteraard al op pc.

  2.   
    gatemaster64's avatar

    nu moeten ze met ps plus echt betere dingen gaan aanbieden, want als ik dit lees als ps gamer vindt ik wel dat games with gold eens stuk beter is dan ps plus op het moment.

  3.   
    NoFearz's avatar

    1 april?

  4.   
    Sa.'s avatar

    Meeeh, Xbox One aanbod is praktisch 1 game. Twee half priced arcade games, child of light is vet, maar Pool Nation slaat werkelijk nergens op.

  5.   
    UncreatedKoen's avatar

    sdfl schreef, "Meeeh, Xbox One aanbod is praktisch 1 game. Twee half priced arcade games, child of light is vet, maar Pool Nation slaat werkelijk nergens op. "

    Hier hadden we het gister nog over op Xbox Party haha! Maar inderdaad klopt helemaal wat je zegt!

  6.   
    Alias's avatar

    Hielke schreef, "Misschien m’n 360 eens afstoffen om voor het eerste een GoW te spelen. Assassin’s creed gratoes is wel vet maar heb ik uiteraard al op pc."

    De Gears of War triologie is naar mijn mening vele malen beter als Judgement. Vond Judgement destijds een afgang vergeleken met de eerste 3 games uit de serie.

  7.   
    Hielke's avatar

    @Alias, maar die drie zijn niet gratis en ik koop geen games meer voor m’n 360. Pc enzo jeweettog.

  8.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Wwe 2k15 is ook in de aanbieding! #WWE

  9.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Hielke schreef, "Misschien m’n 360 eens afstoffen om voor het eerste een GoW te spelen. Assassin’s creed gratoes is wel vet maar heb ik uiteraard al op pc."

    Van al dat stof kun je vast wel weer een kussen mee vullen. 😛