Borderlands: The Handsome Collection bevat enorme day one-patch

Vanaf morgen kunnen Xbox One- en PlayStation 4-bezitters dan eindelijk aan de slag met Borderlands. Voor beide platformen verschijnt namelijk de goedgevulde compilatie Borderlands: The Handsome Collection, bestaande uit een remake van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Een waarschuwing vooraf: de release gaat gepaard met een pittige day one-patch.

Voor de PlayStation 4 is de patch 8.3 GB groot, maar de Xbox One spant de kroon met maar liefst 16 GB (!) aan patch. Er is echter wel een goede verklaring voor de enorme day one-patch voorhanden; de ontwikkeling van de Claptastic Voyage DLC voor Borderlands: The Pre-Sequel was te laat afgerond om nog op de disc mee te nemen. Door middel van de patch wordt deze DLC alsnog aan het pakket toegevoegd. Bovendien voegt de patch ook nog de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 toe en neemt het daarnaast verscheidene bugs onder handen, aldus een woordvoerder van Gearbox.

Gearbox raadt spelers aan om de patch te downloaden, alvorens de game op te starten. Geduld is een schone zaak.

 1.   
  FishHookz's avatar

  Bol.com, gamedumper en vele andere winkels en webshops leveren ze al vandaag 🙂

 2.   
  xutlfw's avatar

  Maar door ????? Wat denk jij ???
  http://alletrucs.com/

 3.   
  fdennis's avatar

  FishHookz schreef, "Bol.com, gamedumper en vele andere winkels en webshops leveren ze al vandaag :)"

  Ik heb hem inderdaad vandaag ook al binnen. Echte aanrader. Ziet er echt verrassend beter uit dan dat je zou denken van een hd remake.

 4.   
  Danielle.k's avatar

  Je koopt dus eigenlijk een game op disc die nog niet af is, hadden ze dan niet beter 2 weken het uit kunnen stellen zodat je ook de hele collectie netjes op disc krijgt :-?.

 5.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Ik dacht dat Borderlands wel geweest was,