Tweede DLC Call of Duty: Advanced Warfare komt eraan

De tweede DLC voor Call of Duty: Advanced Warfare, Ascendance, zal vanaf 31 maart verkrijgbaar zijn voor Xbox 360 en Xbox One. PlayStation- en pc-gamers zullen nog wat langer moeten wachten. Het zal een viertal maps, het volgende hoofdstuk Exo Zombies en een extra wapen bevatten.

In de onderstaande trailer krijgen we een kijkje in de maps Perplex, Cimate, Chop Shop en Site 244. We zien onder andere dat Perplex zich afspeelt in een continue bewegend modern appartementencomplex en Climate giftig water kent waar onvoorzichtige spelers een pijnlijke dood tegemoet gaan. Ook binden onze vertrouwde zombiejagers John Malkovic, Bill Paxton, Rose McGowan en John Bernthal in een nieuwe episode de strijd aan met de Exo Zombies. Tot slot kunnen spelers de blits maken met de nieuwe OHM-Werewolf, een light machinegun en shotgun ineen.

Voor kopers van de Season Pass is de DLC gratis te downloaden, anderen moeten 15 euro neertellen voor de uitbreiding. Ascendance is na Havoc de tweede uitbreiding voor Advanced Warfare, waarvoor er in totaal vier staan gepland.

 1.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  15 euro is toch best duur voor zoo DLC

 2.   
  bjorntukkertje's avatar

  (null)

 3.   
  ArieV's avatar

  en maar uitmelken…

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  sebastiaanwwe schreef, "15 euro is toch best duur voor zoo DLC "

  Goh, dit wordt al jaren door iedereen gezegd en nog altijd wordt het gekocht. 😕

 5.   
  Flippow's avatar

  Yeahh nieuwe zombie map !!!

 6.   
  Metalhead95's avatar

  oooh daar krijgen we DLC zeik mensen weer lol.

 7.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Yeah heb er zin in! alleen 15 is best duur 🙁