Komend weekend is open beta-weekend voor Block N Load

Misschien heb je het wel gemerkt: sinds 9 maart is de ‘play’ knop weg bij Block N Load. Hoewel de beta volgens Jagex niet afgelopen was, was hij ook zeker niet bezig, aangezien er niemand was die de game kon opstarten. Dit was allemaal aangekondigd in een mailtje naar de mensen die aan de beta meededen en de uitleg was dat fase twee van de beta hierbij begonnen is. Fase twee van deze beta houdt in dat er af en toe weekenden zijn waarin het spel gespeeld kan worden.

Dit weekend is het eerste weekend waarin de beta open zal zijn. In een mailtje waarin Jagex dit aangeeft staat ook dat er tot zover ongeveer 297 duizend blokken kapot gemaakt zijn. Een flink aantal, al staan er nog genoeg van de 121 miljoen geplaatste blokken overeind. Dit is gebeurt in zo’n 136 duizend gevechten.

Voor fase twee zijn uiteraard de nodige verbeteringen toegevoegd, zoals onder andere afk-detectie. Wanneer een speler niks doet voor langere tijd zal deze gekickt worden van de server. Om dat op te vangen komt er dan weer een functie om games die al bezig zijn te versterken. De complete lijst met fixes, balances en andere updates is gepost door Jagex.

Gaan jullie meedoen aan de beta of hebben jullie dit al gedaan? Of heb je nog nooit gehoord van de game en wil je er graag meer van weten? Lees alvast de preview!

  1.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Tja het is gratis, dus even proberen kan altijd 🙂