Dit zijn de beste wapens in Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare ligt ondertussen alweer een paar maanden in de schappen en de meeste spelers van de multiplayer zullen ondertussen dan ook wel hun favoriete load-out gevonden hebben. De zoektocht naar het ideale wapen is niet altijd even makkelijk, maar nu word je een handje geholpen door ontwikkelaar Sledgehammer.

Michael Condrey, studiobaas en medeoprichter van Sledgehammer, heeft via Twitter namelijk laten weten welke wapens de beste kill-to-death-verhouding hebben in de multiplayer van Advanced Warfare. Spelers met de Hole Puncher-variant van de ARX-160 blijken dus gemiddeld de hoogste kill/death-ratio te halen en ze worden gevolgd door gebruikers van de Ameli (Heavy), HBRa3 (Insanity), Bal-27 (Obsidian Steed) en de Pytaek (Loophole).

Kortom, loop ook jij rond met de ARX-160 Hole Puncher en delf je toch constant het onderspit? Dan is de harde realiteit toch dat dit aan jouw eigen skills ligt en niet aan het betere wapen van de tegenstander. Toch is er natuurlijk nog wel een greintje hoop, want wellicht ligt een ander wapen jou, ondanks deze statistieken, toch net iets beter!

 1.   
  Ryan2000's avatar

  Ik gebruik zelf graag de bal!

 2.   
  nielsiebro's avatar

  waar is de mp11 Goliath???

 3.   
  bjorntukkertje's avatar

  nielsiebro schreef, "waar is de mp11 Goliath???"

  ik heb de mp11 goliath, ik vind hem wel fijn maar zeker niet zo fijn als de ameli heavy die heb ik namelijk ook en dat is de nummer 2 volgens micheal ^^

 4.   
  OnOwned's avatar

  Ik mis de AK12 en die Pump action shotgun. Zijn toch echt mijn weapons of mass destruction.

 5.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Eigelijk is COD niet eerlijk meer sommige hebben hun controller een update gegeven en daar is niet van te winnen