De Russo broers zullen officieel Avengers: Infinity War gaan regisseren

De Russo broers zijn goed bezig. Na een tijd lang Community afleveringen te hebben geregisseerd, hadden ze afgelopen jaar een serieuze hit te pakken met Captain America: The Winter Soldier. De film was een groot succes en zorgde ervoor dat de Marvel Universe een nieuwe weg insloeg. We mogen dan ook zeker niet vergeten dat de film, mede dankzij de Russo broers, geweldig was.

Blijkbaar vind Marvel dat zelf ook. Nadat Joss Whedon bekend maakte dat hij Avengers: Infinity War niet zou gaan regisseren, rees direct de vraag wie het dan wel zou gaan doen. Daar is nu een antwoord op gegeven, want nadat de Russo broers klaar zijn met het filmen van Captain America: Civil War (waar ze over 2 weken mee beginnen), kunnen ze alweer doorgaan met hun volgende project. Ze gaan namelijk Avengers: Infinity War part 1 en 2 regisseren.

Persoonlijk kan ik zeker zeggen dat ik blij ben met de keuze die Marvel heeft gemaakt. De Russo broers hebben laten zien dat ze serieus talent hebben. Captain America: The Winter Soldier is mijn persoonlijke favoriete Marvel-film tot nu toe. Dat komt omdat de film een duisterdere sfeer had dan de voorgaande Marvel-films en het verhaal gewoon erg goed in elkaar zat. Daarnaast was de actie ook gewoonweg gaaf en zag het er allemaal ook nog eens geweldig uit.

Maar nu is de belangrijke vraag of ze het ook zo goed kunnen blijven doen. Wat vinden jullie ervan dat de Russo broers Avengers: Infinity War Part 1 en 2 gaan regisseren?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren