Devil May Cry 4: Special Edition bevat speelbare Vergil, Lady en Trish

Vorig jaar kondigde Capcom een opgepoetste versie van de vierde Devil May Cry aan, maar het leek het erop alsof het slechts zou gaan om een oppoetsbeurt. Niets is minder waar. Volgens een artikel in de nieuwste editie van het Japanse gamesblad Famitsu blijkt het dat er zowaar nieuwe modi en speelbare personages zullen worden toegevoegd aan Devil May Cry 4: Special Edition.

Volgens het blad zal Dante’s tweelingbroer Vergil als speelbaar personage worden toegevoegd in een nieuwe modus, die als de Vergil Game-modus door het leven lijkt te gaan. Ook zullen we met de sexy Trish en demonenjaagster Lady aan de slag kunnen, want ook zij zullen in speelbare vorm hun opwachting maken. Kies je echter voor een van de twee dames, dan zul je enkel de missies kunnen doorspelen die voorheen toebedeeld waren aan Nero en Dante.

Naast deze drie extra figuren zal Devil May Cry 4: Special Edition mogelijk nog een heel stuk moeilijker kunnen zijn als je de zogenaamde Legendary Dark Knight-moeilijkheidsgraad kiest. Helemaal nieuw is deze niet, aangezien hij ook al in de PC-versie van het oorspronkelijke Devil May Cry 4 zat, maar het blijft een leuke bonus.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Deze game ga ik ook nog aanschaffen. Zal nog even duren maar de game was zeker vermakkelijk

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Devil May Cry 4 vond ik, en vind ik nu nog steeds één van de betere DMC’s van de laatst generatie.
    Niet alleen konden we met Nero spelen ook kon je met de vetrouwede Dante spelen in een echt vermakelijk verhaal, gevuld met toffe baas gevechten en puzzels.

    Vooral de (metal/rock) muziek was een dikke + voor mij!! 😀

    DUS zeker een aanrader voor de mensen die de game nog niet hebben gespeeld.

  3.   
    UncreatedKoen's avatar

    Eerst zeiden ze dat DMC4 en DMC (laatste) in 1 zouden zitten en nu helaas niet. Zou mooie bundel geweest zijn maar ga deze DMC zeker halen. Was een super game!

  4.   
    King of Heroes's avatar

    O mijn god… Daar gaat mijn geld! 😥