Gamersnet.nl

GN Lunchtip: Michael uit GTA 5 verkoopt wapens… met een twist


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

In onderstaand reclamespotje zien we hoe Ned Luke, de acteur die de rol van Michael in GTA 5 vertolkt, wapens verkoopt in een wapenwinkel in New York. Het filmpje heeft echter een twist: de wapens die worden verkocht, hebben allemaal een gruwelijke geschiedenis. De één is gebruikt bij een schietpartij op een middelbare school, met de ander schoot een klein meisje per ongeluk haar broertje dood. Een adembenemende eye-opener voor alle voorstanders van wapenbezit.

Met dank aan DutchGamer-W- voor de tip!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Battlefield: Hardline steekt de draak met Call of Duty: Advanced Warfare.

Eet smakelijk!