Eerste trailer en foto’s voor horrorfilm Before I Wake met Kate Bosworth

Er zijn een eerste trailer en foto’s verschenen van Before I Wake, een film van regisseur Mike Flanagan, de man achter films als Absentia en Oculus. Het script is tevens geschreven door Flanagan in samenwerking met Jeff Howard.

In deze spannende horrorfilm nemen Jessie (Kate Bosworth) en Mark (Thomas Jane) de beslissing een lief 8-jarig jongetje, genaamd Cody, in huis te nemen. De kleine jongen is echter doodsbang om in slaap te vallen. In eerste instantie wordt er gedacht dat dat komt door de nieuwe situatie, maar als snel blijkt dat er iets anders aan de hand is. Cody zijn dromen worden namelijk realiteit wanneer hij slaapt. Het ene moment maken ze kennis met zijn enorme fantasiewereld en het andere moment zien ze de verschrikkelijk aard van de nachtelijke verschrikkingen. Jessie en Mark gaan daarom proberen de waarheid achter Cody’s nachtmerries te achterhalen, maar dit is niet zonder gevaar.

Naast Bosworth en Jane zullen ook Annabeth Gish, Dash Mihok en Jacob Tremblay in de film te zien zijn. Before I Wake zal op 8 mei dit jaar verschijnen in de USA. Er is helaas nog geen Nederlandse releasedatum bekend gemaakt.

Geniet hieronder van de trailer en de eerste foto’s.


Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren