Tickets BlizzCon gaan in april in de verkoop

Kaartjes voor de negende editie van de inmiddels beroemde conferentie van ontwikkelaar Blizzard, BlizzCon, gaan binnenkort in de verkoop. Op 15 en 18 april gaan de kaartjes voor 200 dollar per stuk de deur uit. De verkoop hiervan zal mede door de verwachte drukte in twee delen gaan en verloopt net als voorgaande jaren via ticketservice Eventbrite.

De BlizzCon is van oudsher een tweedaagse conferentie in Anaheim, Californië, waar bezoekers in discussie kunnen gaan met ontwikkelaars, de nieuwste Blizzard-games kunnen spelen en kunnen kijken naar de zinderende wereldwijde finales van de Starcraft 2 World Championship Series en de Heartstone World Championship.

Voor die-hard fans die wat extra geld neer willen tellen bestaat ook de kans om deel te nemen aan het benefietdiner dat Blizzard op de vooravond van de conferentie organiseert. Hierbij zal een gelimiteerd aantal gasten de mogelijkheid krijgen om te dineren met de ontwikkelaars, artiesten en andere Blizzard-vertegenwoordigers.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    is die 200 dollar een typ fout of wuuuuuut

  2.   
    Supermanneke's avatar

    Thijs. schreef, "is die 200 dollar een typ fout of wuuuuuut "

    ’t Is al jaren super prijzig. Maar Blizzard heeft een fanbase die het er graag voor over heeft. Ik zou zelf ook graag eens gaan, maar met het reizen en al is het toch wat duur :p.

  3.   
    HeerBloedbad's avatar

    ik neem weer lekker een online ticket net als vorig jaar mooi kijken koud pilsie erbij en als er niks uitgezonden word zelf ff gamen haha

  4.   
    Hielke's avatar

    Als ’t in Nederland was had ik sowieso wel een kaartje gekocht. Helaas is Amerika te ver fietsen.