Overdragen van saves naar Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain werkt zo

Op 1 september is het dan eindelijk zover, dan ligt Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain in de winkels voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Enkel pc-gamers moeten nog twee weken langer wachten. Om je optimaal voorbereiden op de release, doe je er uiteraard goed aan om de proloog Metal Gear Solid: Ground Zeroes doorgespeeld te hebben.

Het is namelijk ook mogelijk om je savefile uit Ground Zeroes over te dragen naar Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Helaas is het niet mogelijk om je save naar ieder ander platform uit te wisselen. Als je Ground Zeroes op een PlayStation 3 of Xbox 360 hebt gespeeld, heb je echter wel de mogelijkheid om je progressie naar respectievelijk de PlayStation 4 of Xbox One over te hevelen, zoals je terug kunt zien in het onderstaande schema:

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Over beide games gesproken, je denk toch echt dat er een combo pack verschijnt van The Phantom Pain én Ground Zeroes bij elkaar gebundeld voor de mensen die de eerste *kuch* demo… ik bedoel game nog niet hebben gespeeld.

    Dus is het noodzakelijk om Ground Zeroes alsnog aan te schaffen voordat ik begin aan Gear Solid 5: The Phantom Pain ?

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Die kans is op zich wel aanwezig. Daarnaast zou het me ook niet verbazen als Metal Gear Solid: Ground Zeroes rond de release van The Phantom Pain gratis zal zijn met PlayStation Plus/Games with Gold. Is immers mooie promotie voor MGS5.

  3.   
    GrijzeVos's avatar

    Netjes van last gen naar nieuw gen. Het is nog wel behoorlijk lang wachten allemaal.