Titanfall DLC gratis verkrijgbaar voor Xbox One en Xbox 360

Fans van Titanfall die zich tot nu toe enkel met het reguliere aanbod van de game hebben uitgeleefd, mogen hun handjes dichtknijpen, want deze “geduldige” spelers krijgen nu de mogelijkheid om gratis en voor niets alle DLC van deze mech-shooter op te pikken.

Naar verluidt is dit zeer lucratieve aanbod sinds afgelopen nacht voor zowel de Xbox One- als de Xbox 360-versie van Titanfall van kracht. Je kunt deze gratis DLC via de Xbox Game Store bemachtigen. Je kunt de DLC-pakketten (IMC Rising, Frontier’s Edge en Expedition) afzonderlijk binnenhengelen of je kunt je aanmelden voor de season pass en het hele pakket in één keer downloaden.

Microsoft en ontwikkelaar Respawn hebben deze Titanfall-aanbieding nog niet officieel aangekondigd, dus het kan zomaar om een ongelukje gaan. Het klinkt echter logischer wanneer deze aanbieding te maken heeft met het aankomende eenjarige bestaan van de shooter. Hoe dan ook, reden te meer om er snel bij te zijn!

  1.   
    UncreatedKoen's avatar

    Zeker goede toevoeging aan de game. vermaak me er nog steeds mee dus grijp je kans

  2.   
    milez1983's avatar

    ik sluit me daar volledig bij aan

  3.   
    Tom's avatar

    Nice! Hier zat ik op te wachten, vond de prijs van twintig euro toch wat aan de hoge kant, maar deze actie maakt alles goed. Meteen binnengehaald, na wat andere reviewsessies ook zeker ASAP uitproberen!

  4.   
    GENERAL_DS's avatar

    Hopen dat de PC versie niet achterblijft.

  5.   
    Hitman047's avatar

    De season pass is nu ook gratis op PC. 😉

    Actie i.v.m. de eerste verjaardag van de game.

  6.   
    mheiden21's avatar

    Top, straks even binnenhalen op de 360, de one versie had ik incl dlc voor €12,50 dus voor de one heb ik er niks meer aan maar wel nice dat ik op de 360 ook de DLC kan spelen.

    Tom schreef, "Nice! Hier zat ik op te wachten, vond de prijs van twintig euro toch wat aan de hoge kant, maar deze actie maakt alles goed. Meteen binnengehaald, na wat andere reviewsessies ook zeker ASAP uitproberen!"

    Eindelijk heb je de DLC 😉

  7.   
    mitchel1988's avatar

    klinkt goed, even binnen halen straks 🙂