HTC ontkent, noch bevestigt speciale virtual reality-versie Half-Life

Eerder deze week onthulden HTC en Valve hun eigen virtual reality-bril genaamd Vive. Daaropvolgend gaf HTC-voorzitster Cher Wang een interview met BBC, waarin ze kort praatte over een versie van Half-Life die speciaal ontwikkeld zou worden voor Vive. Dit leidde logischerwijs tot veel enthousiasme onder gamers die al een decennium wachten op een nieuwe Half-Life-titel, maar helaas was dat enthousiasme van korte duur.

Wang heeft inmiddels namelijk laten weten dat er sprake was van een misverstand. Naar eigen zeggen “versprak” ze zich toen ze het had over Half-Life en wilde ze eigenlijk refereren naar de samenwerking die HTC is aangegaan met Valve:

Regarding my BBC interview with Dave Lee yesterday, I would like to apologise for any confusion caused when I referred to individual games titles. In response to a question on specific games, I misspoke when I referred to our working together with Valve on a particular game, when instead I meant our collaboration with Valve on developing next-generation virtual reality experiences for gaming.
Opvallend aan bovenstaande verklaring is dat ze ook niet ontkent dat er een speciale virtual reality-versie van Half-Life komt. Zou het dan toch…?

 1.   
  nielsiebro's avatar

  lijkt me wel nice als het komt

 2.   
  squidgyboy's avatar

  hij moet wel komen. kijk maar naar de naam ”HTC”

  H= half-life. T=three. C=confirmed…… valve laat ons niet zitten deze keer.. 8)

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Een nieuwe Half Life het moet niet gekker worden, laat eerst maar eens wat er van zien.

 4.   
  Papachico's avatar

  squidgyboy schreef, "hij moet wel komen. kijk maar naar de naam ”HTC”
  H= half-life. T=three. C=confirmed…… valve laat ons niet zitten deze keer.. 8) "

  Haha, held

 5.   
  Flapjack's avatar

  ben erg bang dat ALS er een nieuw half life uitkomt dat de graphics outdated zijn net als het geval van duke nukem forever

 6.   
  Metalhead95's avatar

  HAHA idd DN:FOREVER was echt lame…