Pre-order bonus en boxart van Mad Max onthuld; verschijnt 3 september

Ineens was Mad Max daar weer. Gisteren berichtten we al dat de vermeend geannuleerde game in september het daglicht zal zien, al dan niet op PlayStation 3 en Xbox 360. Nu is ook de pre-order bonus en de releasedatum van Mad Max in de Benelux uit de doeken gedaan.

Vanaf 3 september kunnen we losgaan in de daadwerkelijk zanderige sandbox die Mad Max heet. Gamers die nu al overtuigd zijn van het post-apocalyptische avontuur kunnen de aankoop nu al overwegen, waarbij natuurlijk een extra presentje uit de kast wordt getrokken.


Klik voor een grotere afbeelding.

Zoals te zien op de afbeelding krijgen pre-orderaars van Mad Max gratis en voor niets ‘The Ripper’ in de game cadeau, samen met een volledig upgradebare ‘Magnum Opus’ behuizing voor de auto. Via MadMaxGame.com kun je een exemplaar alvast bestellen.

Mad Max werd enkele jaren geleden uit de doeken gedaan, maar verscheen na een aantal persdemonstraties op E3 en Gamescom volledig van de radar. Bijna twee jaar lang hoorden we weinig tot niks over de Warner Bros. titel, onze laatste video preview van Mad Max dateert dan ook alweer uit de zomer van 2013.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren