PlayStation 4-gebruikers melden problemen met installatie Call of Duty Havoc DLC

Meer en meer PlayStation 4-gebruikers klagen over de installatie van de Havoc downloadable content voor Call of Duty: Advanced Warfare. Niet alleen zou de DLC verspreid moeten zijn over drie verschillende bestanden, die samen 15 GB tellen, ook wordt er gemeld dat de content niet te vinden is of maar niet wil downloaden.

Met een Season Pass lijkt de nieuwe uitbreiding gemakkelijk binnengehaald te worden, maar op andere manieren lijkt het downloaden tot problemen te leiden. Uitgever Activision heeft verder nog niks gecommuniceerd over mogelijke ondersteuning of oplossingen, maar de kans bestaat uiteraard dat het vanzelf beter gaat als de servers minder overbelast raken.

Heb jij problemen (gehad) met de Havoc DLC voor Advanced Warfare of ging alles je soepeltjes af? Laat het ons weten!

  1.   
    TheAppleFan's avatar

    Het is nog niet opgelost of wel ? Groetjes Heicomacje maar ik ben z’n neef haha

  2.   
    Tom's avatar

    TheAppleFan schreef, "Het is nog niet opgelost of wel ? Groetjes Heicomacje maar ik ben z’n neef haha"

    Het lijkt erop dat er nog niet echt een definitieve oplossing is, het kunnen ook gewoon overbelaste servers zijn. Sowieso heeft lang niet iedereen er last van, merken we op officiële fora.

  3.   
    Moodey's avatar

    Dacht dat CoD Aw inmiddels wel weer een beetje gestorven was.

  4.   
    jandebaas's avatar

    1 van de 3 bestanden is geinstallerd maar bij de andere 2 staat er: bezig met wachten van het installeren 😥 😥

  5.   
    heicomacje's avatar
  6.   
    heicomacje's avatar

    jandebaas schreef, " 1 van de 3 bestanden is geinstallerd maar bij de andere 2 staat er: bezig met wachten van het installeren 😥 😥 "

    ik had op een forum gelezen dat je gewoon een uurtje of 2 dat moet laten staan, weet niet zeker of het werkt maar is proberen waard 😉

  7.   
    Daan's avatar

    Je krijgt drie dezelfde downloadbestanden, alleen die verschillende qua grote. De een is bijvoorbeeld 5.1 GB en de andere 5.2 GB. Zet ze alle drie in je downloadlijst. Eén doet het, bij de andere twee krijg je foutmeldingen.

  8.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Gelukkig is het bij mij goed gedaan #WWE

  9.   
    Ryan2000's avatar

    Ik moest via de ps store hem downloaden wat ik eerst niet door had, nu moet ik wel 10 uur wachten voordat ie gedownload is!!! 😡