Officiële Fast & Furious uitbreiding voor Forza Horizon 2 tijdelijk gratis

In samenwerking met Universal Studios komt Xbox eind volgende maand met een stand-alone uitbreiding voor Forza Horizon 2. De game komt samen met de populaire Fast & Furious filmfranchise om unieke content te leveren rondom de nieuwste film: Furious 7. De film moet 3 april in de Amerikaanse bioscopen draaien, deze ‘ode aan’ in Forza Horizon 2 komt iets eerder.


Speciaal om te vieren dat de racefilm uitkomt, geeft Xbox het liefdeskind van Forza en Furious tijdelijk gratis weg. Tussen 27 maart en 10 april is ‘Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious’ gratis te downloaden en te spelen, daarna kost de uitbreiding een kleine 9,99 euro.

In de uitbreiding zitten niet alleen een boel getunede wagens die bekend zijn uit de oude en nieuwe films, maar ook andere elementen. In de uitbreiding wordt de speler gerekruteerd door Fast & Furious personages zoals Tej Parker en Chris “Ludacris” Bridges, beide met hun eigen stemmen. Samen met de filmhelden doorloop je aantal originele, nieuwe missies voor het team uit de films.

Check ook de strakke teaser die Microsoft vrijgaf voor deze heugelijke aankondiging:

  1.   
    D_Dog's avatar

    Misschien haal ik dan FH2 weer eens uit de kast.

  2.   
    Tom's avatar

    D_Dog schreef, "Misschien haal ik dan FH2 weer eens uit de kast."

    Dat hoeft dus niet eens, de uitbreiding draait blijkbaar ook stand-alone, dus het schijfje mag lekker in de kast blijven liggen.

  3.   
    Basman01's avatar

    kan je deze dan ook spelen als je FH2 nog niet hebt aangeschaft? 😀

  4.   
    Tom's avatar

    ”Basman01″ schreef, "kan je deze dan ook spelen als je FH2 nog niet hebt aangeschaft? :D"

    De bron (Xbox zelf) zegt van wel. 😉

  5.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Vet dat Fast & Furious ook een onderdeel is van de Game #WWE