Pc-versie Resident Evil: Revelations 2 bevat geen offline co-op

Resident Evil: Revelations 2 is vandaag verschenen en gamers die het spel op de pc hebben gekocht, merken dat er geen offline co-op modus in zit. De consoleversies bevatten een optie om de nieuwe Resident Evil in co-op te spelen, maar de pc-versie is alleen maar singleplayer.

Ontwikkelaar Capcom heeft dit niet van tevoren naar buiten gebracht, en op de Steam-pagina van Revelations 2 staat ook gewoon doodleuk ‘assistive co-op play’.

Players will need to switch between the two characters (Claire/Moira, Barry/Natalia) to overcome the nightmares in either single player mode with an AI partner or offline co-op.
Echter, onderaan de pagina wordt wel weer aangegeven dat de pc-versie geen co-op modus bevat en dat de online co-op Raid Mode later wordt toegevoegd. Waarom er een mate van tegenstrijdigheid te merken is, geen idee. Dit krijgt vast nog een staartje.
The PC version does not support offline co-op play in the Campaign or Raid Mode.
Wat denken jullie, komt er nog een offline co-op modus in de pc-versie?

 1.   
  Neolite's avatar

  Belachelijk en dit is natuurlijk een forse vorm van misleiding. Op basis van dit zou in principe elke koper van de pc versie recht hebben op restitutie.

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  Waarom ben ik één van de enige die wist dat er geen co-op in single-player zit? De co-op was meer bedoelt voor Raid mode die pas rond episode 4 gaat uitkomen. Ja, je kunt nu ook al Raid mode spelen, maar ook alleen in single-player.

  Pas later komt co-op aanbod, maar alleen voor Raid mode. Dit was hetzelfde voor Revelations 1, en volgens mij ben ik één van de weinige die dit wist.

  Maar de misleidende tekst klopt wel, die zal één op één zijn overgenomen van een andere platform. Die fout maken ontwikkelaars en/of uitgevers wel vaker.

  Maar het gaat hier over local co-op, geen online co-op. Iets wat op de PC niet meer veel wordt gebruikt. Ik vermoed dat Capcom later met een update uitkomt waarin local co-op alsnog wordt toegevoegd.