Gamersnet.nl

Gelekte beelden van GTA Online Heists tonen nieuwe wapens, gear en voertuigen

De GTA Online Heists zijn onderweg, maar al te veel weten we er nog steeds niet over. Ja, we gaan samen banken overvallen. Maar hoe? Met welke wapens en gadgets?

Twitter-gebruiker @Funmw2 lekte samen met @iLewisGTA een aantal beelden van de Heists-uitbreiding uit. Samen met leden van een aantal Grand Theft Auto-fora werden de plaatjes gevonden, geverifieerd en op hun plekje geplaatst aan de hand van de GTA Online Heists trailer van Rockstar zelf.

[SCREENSHOTS]
De gelekte in-game beelden die gelekt zijn tonen vernieuwde voertuigen zoals de Velum, Karin Technical en Karin Kuruma, alsmede nieuwe motoren en een helikopter. Daarnaast zijn er kleine fragmentjes artwork gevonden, die een hint geven naar kersverse Heist-gadgets. Zie bijvoorbeeld de nachtkijker, handboor een een vuurwerkpistool.

De bron van de lek voorspelde opvallend genoeg dat gamers die GTA Online ook gespeeld hebben op de oude generatie consoles gratis een extra, zesde Heist erbij zouden krijgen. Vooralsnog heeft Rockstar nog geen uitspraak gedaan over de gelekte beelden, noch de zogenaamde zesde bonus-Heist.

Worden we al een beetje heet van deze lekkage, of is de hype train voor de Heists in GTA Online al te lang onderweg?